TPOok!

 
Media & TV

Gebande reaguurder Han Peijs zond in

'Kan een hoernalist dieper zakken?'

Tags:

 

“Fijn dat we de MSM hebben! Het Verzetvodje van na de oorlog The Post Off Line is idd offline. De zogenaamd activistisch linkse Volkskrant, dat MSM nepnieuws verspreidend policorr nepdagblad heeft de liegende Halbe Z. ontmaskerd. THE POST ON LINE IS WAARDELOOS ALS ONDERZOEKSMEDIUM EN ALS SERIEUS TE NEMEN NIEUWSBRON. JAN DIJKGRAAF EN BERT BRUSSEN zijn waardeloze KLETSKOUSEN DIE ALLEEN ANDERE MEDIA EN ZO’N BEETJE ALLE POLITICI (behalve vriendje FvD) DEMONISEREN EN FRAMEN.

Lees eens terug wat TPO allemaal gepubliceerd heeft over Sylvana Simons met 0 zetels. FRAMEN FRAMEN FRAMEN, Demoniseren die “lelijke heks” zo werd ze genoemd. DAAR HIELDEN TPO EN BRUSSEN zich mee bezig, ipv te onderzoeken en bloot te leggen hoe de keurige policorr VVD de kluit belazert.

Neen, je liever goedkoop en gemakkelijk storten op een eendagsvlinder als Sylvana Simons en haar BIJ1. clubje BRUSSEN, zijn flut Verzetvodje The Post off Line en TOP, weg ermee, doortrekken door de plee. Voor altijd door de mand gezakt.

En alle aanslijmende reaguurders, liepen als makke schapen achter de twee Rattenvangers van de grachtegordel aan, ook definitief ontmaskerd als dom, kritiekloos en volstrekt afhankelijk van de winden die draaiden al naar gelang het Brussen en zijn vriendjes uitkwam. TOP? Beter FLOP.

Ach Jan Dijkgraaf, ga je schamen in een donker hoekje en stop met zenden van je flutbriefjes. Jij met je TPOFFLINE: ipv Halbe te ontmaskeren, zat je flauwe briefjes je schrijven aan BN’s. Kan een hoernalist dieper zakken? Waarom heeft jouw verzet-na-de-oorlog-onderstroom-medium TPO dit sensationele (Panorama!!!!) nieuws niet gebracht. Je schrijft briefjes aan BN’s, op kosten van de abonnees, veel gekker moet het niet worden. Mens, ga toch koken!

Was getekend,

Han Peijs (gebande reaguurder).”

 

En weer verliet een tevreden klant het pand.

Had u al gedoneerd?

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.