TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Bonusquote – Van der Gijp: ‘ze doen alsof de kijker volslagen idioot is’

700.000 kijkes begrijpen een grapje

René van der Gijp heeft gereageerd op de ophef rondom zijn ‘pruikoptreden’, maar is niet tevreden met het feit dat RTL hem heeft laten zeggen dat hij geen probleem heeft met homo’s, transgenders en lesbiennes. Volgens Van der Gijp begrijpt het publiek dat wel, en doet hij door dit statement net alsof de kijker ‘volslagen idioot’ is. Dat tekent het AD op na de uitzending van vandaag.

“Die begrijpen het als ik een grapje maak [..] Die zijn slimmer dan wij allemaal denken. Die zijn niet volslagen idioot. En dat maak ik ze nu wel.”

“We zijn helemaal doorgeslagen in dit land. We zijn helemaal de weg kwijt”, zei Van der Gijp op de reacties die op het programma volgden. “Ik bedoel er helemaal niks mee. Ze snappen mij niet, ze snappen ons niet en ons programma niet.”

De reactie van collega Derksen beviel hem beter.

“Of ik het nou wel of niet had moeten doen: bij deze meneer heb ik de tranen over zijn wangetjes zien biggelen. [..] Dat was voor mij een absoluut hoogtepunt.”

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.