Media & TV

Nieuwsuur-‘meesterhacker’ Rian van Rijbroek blijkt ultrageheime superspion op Russenjacht

03-02-2018 16:03

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens
 

 

“Die kerstavond bestaat haar ’buit’ onder meer uit veertig IP-adressen, aangetroffen op het gekraakte computernetwerk van het bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Moskou staat. Van Rijbroek stuurt ze door naar haar ’deep throat’ bij een Amerikaanse veiligheidsdienst. Bijna per kerende post krijgt ze bericht dat ze beet heeft: er zit een lek in de Tweede Kamer dat samenwerkt met de Russen!

Om wie het gaat, mag ze nog niet bekendmaken: ze heeft op verzoek van de betrokken veiligheidsdiensten ‘een NDA’ ondertekend, ofwel een geheimhoudingsverklaring. We moeten geduld hebben, op termijn zal alles duidelijk worden, verzekert ze.

Van Rijbroek is zelfverklaard meesterhacker, (oud-)medewerker van topconcerns als Apple en agent van veiligheidsdiensten.

‘Ik was destijds in Dubai op een geheime missie voor een inlichtingendienst. Dat modellenwerk was gewoon een dekmantel. Van een dom modelletje verwacht nou eenmaal niemand gevaar. Maar verder kan ik jullie daar niks over vertellen’, bezweert ze. Ook wil ze geen details kwijt over haar onderzoek naar het Kamerlid met verdachte Russische contacten. ‘Anders breng ik een lopende AIVD-operatie in gevaar.'”

 

Wij hebben het altijd al geweten: de Rus is geïnfiltreerd in de Tweede Kamer (hint: het is Sybrand Buma van het CDA, die eigenlijk Borisz Sybrandsky Duma heet en van de SFB is) maar die Rus wordt binnenkort ontmaskerd door onze nieuwe Mata Hari Rian van Rijbroek, alias De Nieuwsuuur Meesterhacker, alias Het Geheim van Veghel, alias De Mol Die Nieuwsuur Omduwt, alias Het Nichtje Van Die Ene Sjeik in Dubai.

De Telegraaf schrijft het, dus is het waar!

 



Booking.com