TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 50) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

NOS Achtuurjournaal nepnieuws, agendajournalistiek, shithole countries, de nieuwe Goelags van Gustaaf Peek

Het betere geluid, basisopstelling, vrijheid, EU-censuur, ‘respect voor de vrijheid van meningsuiting’, voorbeelden van nepnieuws, nog altijd geen voorbeelden van nepnieuws, nog steeds geen voorbeelden van nepnieuws, Ollongren old girls netwerk, Rudy Bouma, moralist, Nieuwsuur, propaganda, 30.000 euro subsidie, ‘nepnieuwsbestrijder’, ‘Ruslanddeskundige’, rondje NOS bashen, NOS Achtuurjournaal, ‘racisme bij de Albert Heijn’, volstrekt zinloos niet bindend adviesorgaan College voor de Rechten van de Mens, identity politics, discriminatie, agendajournalistiek, H&M, The coolest monkey on earth, Lebron James, gelijkheid, equality, Trump, shithole countries, Haïti, CNN, fake news, Martin Luther King-day, Gallerij der Gelijkheid, Gustaaf Peek, communisme, communistische dictatuur, gelijkheid opdringen, goelags, 100 miljoen doden, Pravda, ‘HET COMMUNISME ZORGT VOOR OMSTANDIGHEDEN WAARIN TALENT KAN GEDIJEN!’, gelijkheid opleggen = talenten onderdrukken, ‘MET EGALITAIRE SAMENLEVINGEN GAAN WE ER ALLEMAAL OP VOORUIT!‘, snel emigreren naar Noord-Korea dan maar, bonusquote: ANJA MEULENBELT, BIJ1, inclusiviteit, bruggen bouwen, tolerantie, HIER DONEREN!

 

iTunes-link.

Raw MP3 hier.

Beluister ze allemaal!


 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.