TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Bonusquote: ex-wethouder (PvdA) vergelijkt gevaar kliniek Den Dolder met ‘gevaar’ Remia-fabriek

Over kliniek Den Dolder, bekend van Het Monster van Den Dolder, werd zo weinig mogelijk tegen burgers verteld

Tags:

 

“Twintig jaar geleden is stilzwijgend besloten dat er een forensische instelling zou komen, weet ex-wethouder Bodes de Vries: ‘Er is nooit veel bekendheid aan gegeven.’

Ex-wethouder Bodes de Vries zegt zich in al de jaren dat hij in Den Dolder woont nooit onveilig te hebben gevoeld. Hij vindt de nabijheid van criminelen in de kliniek ‘ongemakkelijk’. ‘Maar’, zegt hij, ‘dat is de Remia-fabriek ook. Zowel bij de fritessausfabriek als bij de kliniek moet je maar hopen dat ze het goed doen. Ze moeten een goede risicoanalyse hebben. Maar je kúnt niet zorgen dat er nooit meer iets gebeurt.’”

 

Sommige dingen verzin je gewoon niet. In De Groene Amsterdammer (Blendle-link) een artikel over Den Dolder, de plek waar Het Monster van Den Dolder in een forensische psychiatrische kliniek hoorde te zitten maar doodleuk vrij buiten op straat mocht rondlopen nadat hij een medebewoonster zwanger het gemaakt en een relatie was aangegaan met een begeleidster (‘woede is eigenlijk ook maar onmacht hè’) om daar Anne Faber te verkrachten en af te slachten. In Den Dolder zijn de burgers nu, heel gek, een beetje bezorgd. (En dan zul je net zien dat die burgers ook nog eens mondig worden, wat allemaal de schuld is van het populisme, GS en TPO.)

Michael Panhuis = Remia fritessaus

Maar lieve inwoners van Den Dolder, er is helemaal geen reden tot zorg! Want dankzij kundige PvdA-politici als ex-wethouder Bodes de Vries (babyboomer, bril snor, (dit is echt géén Jiskefet!)) die er 20 jaar geleden als gemeentebestuurder medeverantwoordelijk voor zijn geweest dat die kliniek voor levensgevaarlijke gekken er kwam, zonder dat daar ruchtbaarheid aan werd gegeven omdat je domme burgers maar het beste zo onwetend mogelijk kan houden (PvdA-politiek ten voeten uit dus) anders gaan ze maar dingen vinden die jouw ideologie niet goed uitkomen, komt het allemaal heus wel goed in Den Dolder. Echt mensen, die samenleving moet en zal maakbaar blijven, desnoods kost dat een leven en laten we burgers zo veel mogelijk in het duister tasten over de werkelijke gevaren in hun dorp.

Want in Den Dolder staat dus ook die beroemde Remia-suazenfabriek. En die is eigenlijk net zo’n veiligheidsrisico als een door blonde waandenkende psychologes beheerde kliniek vol met open deuren relaties met personeel onbeperkt drugs en drank levensgevaarlijke gekken die leren resocialiseren graag een onschuldig meisje verkrachten en vermoorden.

HIJ ZEGT HET ECHT!

Slaap zacht Den Dolder

Woont u in Den Dolder? Dan is het tijd om wakker te gaan liggen. Heel lang wakker liggen. Vraag uzelf af: wat gebeurt er eigenlijk nog meer in Den Dolder waartoe het gemeentebestuur ‘stilzwijgend heeft besloten’ en waar ‘niet veel bekendheid aan is gegeven’?

Hiep hiep hiep hoera voor de ‘transparante’ PvdA-‘democratie’. En bedenk, zeurende bange kutburger:

 

“Risico’s zijn niet uit te bannen. Ze horen bij de samenleving. Dit is geen leuke boodschap, maar zo is het wel”.

 

Slaap zacht! En vergeet niet hieraan te denken straks in maart bij de gemeenteraadsverkiezingen.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.