TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Bewijzen tonen aan: Google is een extreemlinks, geweld verheerlijkend bedrijf bomvol drammende SJW’s

Voor Google is er maar één vijand: de conservatieve heteroseksuele blanke man

Tags:

 

“Werknemers van Google gebruikten interne Google-websites om elkaar berichten te sturen waarin werd opgeroepen tot politiek geweld, waar mensen werden gerecruteerd voor extreemlinkse activistengroepen en waar zelfs werd geopperd om over te gaan op ‘publieke veroordelingen’ van ideologische tegenstanders, zo blijkt uit documenten tijdens een rechtszaak tegen Google.

De meer dan 100 pagina’s aan emails en berichten behoren tot het bewijs in een rechtszaak die oud-Google-medewerker James Damore heeft aangespannen tegen Google. Hij beschuldigt Google van het discrimineren van blanken, mannen en conservatieven.

Het bewijsmateriaal toont aan hoe Google-medewerkers voortdurend conservatieven en blanken aanvielen, hoe politiek geweld werd goedgepraat, en hoe je lid kan worden van Antifa, die in de VS bekend staat als ‘binnenlandse terroristische organisatie’.

In één van de documenten propageert een medewerker geweld tegen ‘extreemrechts’ door vergelijkingen te trekken met de Tweede Wereldoorlog: ‘We hebben al eens oorlog gevoerd tegen dit tuig en we hebben geen rondetafelgesprek gevoerd met Mussolini en Hitler. We hebben nazi’s afgeslacht totdat de nazi’s stopten. Dit is waarom ik links geweld tijdens demonstraties of het in elkaar slaan van nazi’s weiger te veroordelen. Dit is gericht, politiek, geweld ter zelfverdediging. Dit is wat er gebeurt als je doorgaans geweldloze mensen geen keuze laat.’

Een andere Google-medewerker schreef: ‘Als je deelneemt aan een ideologie die mensen wil uitmoorden omdat ze anders zijn, en reeds miljoenen mensen heeft uitgemoord, dan verdien je gewoon een stomp in je gezicht. Herhaaldelijk.’

In april 2017 plaatste een manager van Google een bericht waarin werd gesuggereerd dat ‘Google-medewerkers hun invloed moeten gebruiken om kazige blanke mannen te verwijderen als sprekers bij conferenties’.

Ook werd door een manager van Google voorgesteld om een openbare zwarte lijst van ‘politiek conservatieven binnen Google’ samen te stellen zodat die publiekelijk kunnen worden ‘berecht’. Ze schreef: ‘Ik denk er over een lijst met Google-medewerkers te maken die ‘diversiteit moeilijk maken’.”

 

Lees even dit uitgebreide maar ontluisterende artikel. Dit is wat nu, as we speak, bij Google werkt. Extreemlinkse, radicale, geweldverheerlijkende SJW’s en andere drammende, blanke mannen hatende millennials die bij een bedrijf werken dat het monopolie op informatievoorzienig bezit en die er vooral van dromen die informatievoorziening zo eenzijdig mogelijk te maken, namelijk links-ideologisch.

Lees het artikel drie, vier, vijf keer en laat even op je inwerken wat er staat, en vooral wat de implicatie daar van is.

Dit gebeurt dus binnen Google. Momenteel het machtigste techbedrijf op aarde. Eveneens het enige bedrijf dat nieuws, opinie en debat volledig kan sturen of beïnvloeden. Het bedrijf waarover niemand zeggenschap heeft behalve Google zelf. Een bedrijf dat bepaalt welk nieuws bovenaan komt te staan. Een bedrijf dat met een druk op de knop elk medium naar keuze kan degraderen tot een rokende puinhoop, zonder dat daar iets tegen valt te doen, zonder dat het zich hoeft te verantwoorden, zonder ook maar enige transparantie.

Yep. We are doomed.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.