TPOok!

 
Media & TV

Verrassend: moralistisch tv-programma van BNNVARA (NPO) heeft ontgroeningsexces overdreven

Een product van BNNVARA waarin nepnieuws wordt gemaakt, dat verwacht helemaal niemand

Tags: ,

Nouja, uw en onze klomp breekt natuurlijk als we zoiets lezen in kwaliteitsblad De Telegraaf: het hetzerige moraalknorrenprogramma Rambam (BNNVARA), een van die vele mooie verbindende NPO-producties op uw kosten, heeft door suggestief monteren en het maken van nepnieuws een exces bij studentencorpsontgroeningen overdreven.

Zo blijkt er bij het Rotterdamse Studenten Corps een feut te hebben rondgelopen met een verband om zijn hoofd waar de nepnieuwsmakers van Rambam (NPO) van hebben gemaakt dat het kwam omdat hij tijdens de ontgroening met zijn nullenharses tegen een paaltje is geklapt. En dat terwijl de gewonde feut in kwestie al ruim vóór de ontgroening, dus op eigen gelegenheid, door een ruit is geknort.

Zegt Quote, wat weer wordt geleid door oud-corps-pikkebaas Sander Schimmelpenninck die woensdagavond alle spoorknorren en overige middelmatige scholieren van Nederland, en alle Linda-lezeressen maar die raken sowieso over vrijwel alles hysterisch, volkomen over de kling joeg met wat terechte corporale humor die alleen echt mooi volk kan snappen en mooi volk studeert uitsluitend aan een universiteit, ander overig volk scholiert aan een hbo’tje en wordt meestal abonnee bij een of andere papenclub.

De feut met hoofdwond is overigens nu alweer RSC-spijtknor (FAAL!) dus het blijft een beetje de vraag in hoeverre hij de waarheid spreekt. Maar aangezien het hier om een productie van BNNVARA gaat, die bekend staan om het verspreiden van nepnieuws, zal het allemaal wel kloppen.

Maarja, BNNVARA en iets produceren wat wél klopt. And no, still nobody cares. Boeien. Hoe laat begint vanavond het hertjes schieten?

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.