TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 49) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Naar pluspunt toewerken met Hans Laroes, falend Buitenhof, Michael Wolff, dappere krachtige Hollywoodsterren

Eva Jinek Omroepvrouw van het jaar, Bertje Brussen solopodcast, vrije associatie, Wisseloordstudio’s, Brandpunt, KRONCRV, Brandpunt+, bloggen, Hans Laroes, Liesbeth Staats, multimediaal, naar het pluspunt toewerken, Charles Groenhuijsen, ambtenaren, excelleren met de NPO, Cailin Kuit psychiater, OneCoin, OneLife, piramidespel, ponzi-scheme, Buitenhof, Pieter Jan Hagens, Geenstijl, falende oude media, Sven Kockelmann, Michael Wolff, Trump, CNN, Steve Miller, ‘mentaly unstable’, demonisering, psychologisering, Trump-rotation, CIA-baas, Mike Pompeo, CBS, verkiezingen Duitsland, Merkel, CDA, SPD, Alexander Dobrindt, realisme, glashelder en rationeel, CSU, censuurwet, Heiko Maas zelf gecensureerd, Tweede Wereldoorlog, vrijheid van meningsuiting, oude tweets, gallerij der gelijkheid, Golden Globes, dappere en krachtige Hollywoodsterren, solidariteit, nieuwe president Oprah Winfrey, 2020, Marck Zuckerberg, #metoo, einde rechtstaat, bonusquote, senator Barack Obama, De Muur, HIER DONEREN.

 

iTunes-link.

Raw MP3 hier.

Beluister ze allemaal!
 


 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.