TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Bonusquote: Ebru Umar sloopt Sylvana Simons, publieke omroep en de rest in racistische column

'Je hebt brandhout nodig om te shinen, dat weet zelfs Sylvana'

Tags:

 

“Als blijkt dat de gratenpakhuizen écht niets kunnen, is er altijd nog de opvang voor de mentaal uitgedaagden van Nederland: de politiek. Ich bin nichts, ik kann nichts, bitte gib mir belastinggeld! Zo bezien is de stap van gratis geld via de Publieke Omroep naar gratis geld via de politiek zo vreemd nog niet. De mooiste meisjes van de klas omringen zich graag met minder bedeelden: je hebt brandhout nodig om te shinen, dat weet zelfs Sylvana. En dus kan het gebeuren dat leugenaars op een verkiezingslijst komen, puur en alleen omdat ze lichtgetintiër, invalide en/of vrouw zijn. Durf er dan als witte man, witte vrouw laat staan journalist nog maar vraagtekens bij te zetten als Syl met d’r psychiaterbril aanschuift bij een semi-politiek tv-programma om haar verzameling gekkies politici te presenteren. Want iedereen weet dat (licht)getintiërs, invaliden en vrouwen een vrijbrief hebben om te liegen en je nooit aan hun cv mag twijfelen.”

 

Oei, als de toch al zo snel gekwetste meisjes die normaal de Linda lezen deze column maar niet onder ogen krij...oh wacht, te laat!

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.