TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Rapper Boef vindt racistische en kwetsende reacties stom

'Nu gebruiken ze mijn fout om mij kapot te maken en zelfs letterlijk dood wensen'

Tags:

Rapper Boef hekelt het feit dat veel mensen de ophef rond zijn persoon aangrijpen om hem zwart te maken. De artiest krijgt zelfs doodsbedreigingen.

“Beste mensen, er is veel ophef over de fout die ik heb gemaakt en dat is terecht, valt niet goed te praten”, begint Boef een post op Instagram. “Maar ik krijg ook duizenden racistische reacties van mensen die mij sowieso nooit iets gunden. Nu gebruiken ze mijn fout om mij kapot te maken en zelfs letterlijk dood wensen!”

Boef vindt het prima dat mensen hem afrekenen voor de fout die hij heeft gemaakt maar vindt de rest te ver gaan. “Om dit als excuus te gebruiken om nu vrij discriminerende taal naar mijn hoofd te slingeren maakt jou niet beter dan mij”, zegt hij over de beledigende teksten.

De rapper kwam deze week in opspraak omdat hij in een video drie vrouwen die hem hielpen uitmaakte voor hoeren. Later maakte hij nog meer mensen boos toen hij alle vrouwen in clubs met alcohol en korte rokjes hoeren noemde. Dinsdag bood hij zijn excuses aan.

Boef bedankt zijn fans die hem vergeven en steunen. “Door jullie geef ik niet op en ga ik door.”

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.