TPOok!

 
avatar
   
Opinie

#metoo was een volksgericht, een heksenjacht, pure seksuele paranoia

Het is de hoogste tijd dat er weer humor in het debat komt want zo'n beetje alles is inmiddels verboden

Tags:

 

“[#metoo] Het is een volks­gericht, een heksenjacht, seksuele paranoia! Vrouwen moeten juist blij zijn met aandacht, laten we niet vergeten dat mannen vaak ook leuk zijn! Er moet meer humor in het debat, mag er dan helemaal niks meer!”

 

Wat je zegt Linda Duits, wat je zegt. Klopt als een zwerende vinger waar net een paar uur mee is gewapperd in een college fopwetenschap aan de UvA. Inderdaad, de hysterische Nederlandse feministes die er op social media met #metoo vandoor gingen waren, zijn en blijven vooral mannenhatende humorverbieders die helemaal niet oprecht strijden tegen seksuele intimidatie maar gewoon graag willen onderdrukken en op zoek zijn naar ordinaire macht. Goed dat jij het nu eindelijk ook inziet meid!

 

“Wat maakt bepaalde mensen tot daders? Dwang en geweld gaan over macht.”

 

Macht? Of het gaat gewoon over slechte mensen, mensen die slecht zijn geboren, over mannen die geil zijn, over mannen die teveel onder invloed zijn van drugs, over mannen die afkomstig zijn uit een patriarchale vrouwenhatende agressieve cultuur of, godsallejezus nog es aan toe, heel simpel om teveel testosteron of de natuurlijke staat van de mens die nou eenmaal intrinsiek slecht is.

Maarja, dat zijn natuurlijk waarheden die teveel afbreuk doen aan die oh zo gezellige inclusieve maakbaarheid van Het Grote Slachtoffer Der Maatschappij.

Die nieuwe feministische beweging daarentegen, daar draait het pas écht alleen maar om macht. Al die zogenaamde ‘stellingdames’ en andere hysterische D66-studentes, met respect voor hoofddoekjes, blijken toch telkens weinig veel meer dan tekstboek online pestkoppen en trollen die vooral hun eigen frustraties en sadisme bevredigd willen hebben op kosten van anderen.

Nee, wat dat betreft hebben we dankzij #metoo echt allemaal kunnen zien hoe snel machtswellust kan overgaan in dwang en geweld (of een manifest om daarmee adverteerders van een commerciele website met ongewenste meningen te intimideren).

Verder wat Fay Weldon zegt.

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.