TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Bizar pamflet tegen ‘aanwakkeren van extreem-rechts’ op radicale actiesite BNNVARA

'CDA = Baudet = nationalisme = extreem rechts = straks weer Auschwitz'

 

“Het CDA snapt blijkbaar nog niet dat het nationalisme dat zij – net als veel gevestigde partijen – toejuichen en aanwakkeren extreem-rechts meer zelfvertrouwen geeft en het als een perfecte voedingsbodem functioneert om hun haatideologie te verspreiden.

Thierry Baudet, de politicus van het jaar die in het geheim afspreekt met een bekende racist uit de Verenigde Staten, waarschuwt nu al voor een ‘burgeroorlog’ als gevolg van ‘massa-immigratie’ en de ‘natuurlijke politieke aspiraties van moslims’ terwijl zijn kandidaat gemeenteraadslid in Amsterdam, Yernaz Ramautarsing, oproept tot legalisering van wapenbezit. Ondertussen bouwen zij met hun Forum voor Democratie met steun van extreem-rechtse organisaties een beweging van onderop en dwingen ze Wilders daarmee ook om zich meer op straat te gaan organiseren rondom moslim- en vluchtelingenhaat.

De normalisatie van racisme moet daarom een halt worden toegeroepen. Het opent een deur naar een verleden waarover Nederlanders ooit zeiden: dat nooit meer.

 

U denkt ‘grapje’, maar dat is het niet. Dit is een serieus bedoeld, bizar, pamflet ondertekend door politici van SP en DENK, bestuursleden van SP en DENK, leden van politieke jongerenverenigingen en een reeks aan activisten.

Samenvatting: ‘extreem-rechts’ groeit en dat is allemaal de schuld van ‘het afbreken van de verzorgingsstaat’ (lol) en van het CDA (lol) omdat die willen dat kinderen het Wilhelmus gaan zingen. En daarom krijgen we binnenkort weer een nieuw Auschwitz, want Thierry Baudet en Geert Wilders. Verder blijft volstrekt onduidelijk wat ze nu precies willen behalve een wel erg stupide Godwin plaatsen en, lekker pluriform, ‘polarisatie’ bestrijden. Dat doe je immers het beste door iedereen die een verkeerde mening heeft gelijkstellen aan het nazi-regime.

Nee, over polarisatie hebben we dankzij dit soort ‘inclusiviteit’ al jaren niets meer te klagen.

En daar zet je dan doodleuk je handtekening onder als bestuurslid van een serieuze democratische partij (SP, Bij1, DENK). Op een ranzige maar extreem radicale actiesite van de met gemeenschapsgeld gefinancierde publieke omroep, met als hoofdredacteur iemand die zich schuldig heeft gemaakt aan seksuele #metoo-intimidatie maar waarover iedereen zijn bek houdt want seksuele intimidatie is natuurlijk alleen erg als anderen het doen maar als het binnen je eigen gelederen gebeurt kijk je lekker weg.

Juist ja.

Is het niet gewoon een keer een idee om ‘de normalisatie’ van dit soort volkomen gestoorde websites, op kosten van de belastingbetaler via de publieke omroep, een halt toe te roepen? Desnoods in wit ondergoed?

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.