TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

CNN – ‘Voormalig Pentagon-UFO-onderzoeker: We zijn niet alleen in het universum’

Wéér een gezaghebbend MSM-kwaliteitsmedium dat over UFO's publiceert

Tags:

 

“‘Persoonlijk geloof ik dat er overtuigend bewijs is dat we niet alleen zijn’, zei Luis Elizondo in een interview met het CNN-televisieprogramma Erin Burnett OutFront.

‘Deze vliegtuigen we noemen ze vliegtuigen, hebben mogelijkheden die op dit moment niet voorkomen bij vliegtuigen van de VS of vliegtuigen van andere mogendheden, voor zover we weten.

‘We hebben veel gevonden’, zei Elizondo. De voormalig Pentagon-medewerker zei dat ze ‘onbekende’ vliegtuigen hebben kunnen identificeren die ‘alle wetten van de aerodynamica lijken te tarten’.

‘Ze manoeuvreren op manieren waarbij G-krachten ontstaan die een mens of elk levend wezen niet zou overleven’.”

 

Lastig, lastig, lastig: na de New York Times en Popular Mechanics komt nu ook CNN met zowel een interview met één van de F18-piloten die een ufo achterna heeft gezeten als met de Pentagon-whistleblower die medeverantwoordelijk was voor het (geheime) Penatgon-onderzoek naar ufo’s.

Dat is lastig omdat de debunkers, zoals de organisatie Taxpayers for Common Sense, en vele andere bekende moralisten, woest zijn omdat er serieus op kosten van de belastingbetaler onderzoek is gedaan naar ufo’s.

Normaal gesproken was het voldoende om te wijzen naar het onbetrouwbare medium waarin zulk nieuws werd gepubliceerd (Joop.nl, Jalta.nl, Twitter, Facebook), maarja, nu is het dus CNN. U weet wel: die zender waarvan Trump niet mag zeggen dat het nepnieuws is en waarvan alle Trump-haters roepen dat het de enige echte objectieve betrouwbare waarheidsvindende journalistiek is.

Je zou haast gaan denken: Steve Bannon is weer terug als Trump-adviseur en heeft dit allemaal bedacht om de aandacht af te leiden.

Dus roept u maar: zijn CNN, New York Times en Popular Mechanics nou wel of geen nepnieuws? Het is één van die twee natuurlijk. Je moet kiezen!

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.