TPOok!

 
Video

U zond in: Havo-scholieren Greijdanus College Hardenberg maken profielwerkstukvideo

Over privacy

 

“Wij zitten in havo 5 van het Greijdanus College in Hardenberg en moesten een profielwerkstuk maken. We zagen op google maps dat ze precies weten waar we zijn en waar we geweest zijn, hier schrokken we erg van, hierdoor kwamen we op het idee ons profielwerkstuk te maken over de privacy op internet. Dit wouden we graag goed duidelijk maken daarom kwamen we op het idee om een documentaire te maken, dit is voor veel mensen veel duidelijker dan een verslag.

Aangezien we allemaal steeds meer op internet zitten krijgen we ook steeds minder privacy, het is dus echt een actueel onderwerp wat belangrijk is voor veel mensen. Aangezien we al wat ervaring hadden met het maken van video’s leek het ons mooi een documentaire te maken en bij ons op school hadden ze nog niet eerder een documentaire gemaakt dus was het ook nog is uniek.

We hopen dat we met deze documentaire veel mensen kunnen bereiken en hun bewust maken van de privacy op internet. We zullen het erg waarderen als jullie hem er bij zetten. Bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Raymon Huisjes

Nathan Horsman

Elisa Seijdel”

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.