TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Dit is de barbaarse wijze waarop allochtone jonge vrouwen op Telegram worden exposed

Polariserende staatsomroep NOS dook diep in de online krochten van multicultureel Nederland

Tags:

 

 

NOS Mashup keek ruim een week mee in dit soort Telegram-groepen en sprak met meerdere slachtoffers en exposers. “Mijn ouders werden op straat over mijn naaktfoto’s aangesproken”, vertelt een van de slachtoffers in de video hieronder.

De expose-groepen, met duizenden leden, hebben namen als 187 exposed snitches & bitches en hoofddoekjes18+. Je komt er alleen in als je de juiste link van iemand krijgt. Het voornaamste doel is vrouwen aan de schandpaal te nagelen, en dan vooral vrouwen met een Marokkaanse of Turkse achtergrond. Onder de slachtoffers zitten ook minderjarigen.”

 

Klik hier om naar het door Anna Pruis, Nisrine Sahla en Roel van Niekerk geshreven ontluisterende, volgens KRONCRV en twittermoralisten ongetwijfeld tegen het racistisch aanleunende, artikel van Staatsomroep NOS te gaan en ontdek hoe de NOS op deze polariserende wijze vooral Wilders en Baudet in de kaart speelt door zo openlijk en objectief-realistisch verslag te doen van wat werkelijk gaande is in die zo succesvolle multiculturele Nederlandse samenleving, in dat gave land Nederland, een lief land vol lieve mensen waar helemaal niets aan de hand is.

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.