Media & TV

Dit is de barbaarse wijze waarop allochtone jonge vrouwen op Telegram worden exposed

16-12-2017 12:06

 

 

NOS Mashup keek ruim een week mee in dit soort Telegram-groepen en sprak met meerdere slachtoffers en exposers. “Mijn ouders werden op straat over mijn naaktfoto’s aangesproken”, vertelt een van de slachtoffers in de video hieronder.

De expose-groepen, met duizenden leden, hebben namen als 187 exposed snitches & bitches en hoofddoekjes18+. Je komt er alleen in als je de juiste link van iemand krijgt. Het voornaamste doel is vrouwen aan de schandpaal te nagelen, en dan vooral vrouwen met een Marokkaanse of Turkse achtergrond. Onder de slachtoffers zitten ook minderjarigen.”

 

Klik hier om naar het door Anna Pruis, Nisrine Sahla en Roel van Niekerk geshreven ontluisterende, volgens KRONCRV en twittermoralisten ongetwijfeld tegen het racistisch aanleunende, artikel van Staatsomroep NOS te gaan en ontdek hoe de NOS op deze polariserende wijze vooral Wilders en Baudet in de kaart speelt door zo openlijk en objectief-realistisch verslag te doen van wat werkelijk gaande is in die zo succesvolle multiculturele Nederlandse samenleving, in dat gave land Nederland, een lief land vol lieve mensen waar helemaal niets aan de hand is.

 


https://youtu.be/uXUJL2dZXdU