TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Bonusquote: ‘Aanslagpleger joods restaurant vrijlaten was onbedoelde daad van antisemitisme’

Aldus Sylvain Ephimenco, het beste medicijn tegen knettergekke NRC-columnisten die de weg kwijt zijn

 

“Het jaar waarin een Syrisch-Palestijnse asielzoeker het Joodse restaurant Hacarmel in Amsterdam aanviel met de kreet ‘Allahu akbar’. Het was gelukkig een armoedige aanslag waarbij alleen de ruiten van het restaurant het moesten ontgelden. De dader werd nog geen twee dagen vastgehouden en loopt nu vrij rond. Justitie vindt zijn daad geen antisemitisme.

Ze laten de dader vrij en veroorzaken hiermee grote onrust in de Joodse gemeenschap. Dit terwijl de gefilmde aanslag een enorme schok in de gehele samenleving heeft teweeggebracht. Niet alleen is deze aanslag antisemitisch, ik beschouw ook het schandelijke disfunctioneren van Justitie als een onbedoelde daad van antisemitisme, door onachtzaamheid en desinteresse.”

 

Prima Uitstekende column, wederom door Sylvain Ephimenco in Trouw. Sylvain Ephimenco is, mag je inmiddels wel concluderen, het ultieme wapen in de strijd tegen knettergekke, haatzaaiende, liegende en lasterlijke NRC-columnisten die compleet de weg kwijt zijn.

 

 

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.