TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 44) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Sinterklaaseditie, inclusief Zwarte Piet, Wild Geraas, NRC-haatcolumn Arjan van Veelen, pijzencircus, WC Eend-gala

Steun TPOdCast

Maak TPOdCast mogelijk met een donatie:

PAKJESAVOND, Zwarte Piet, House of Cards, Sinterklaasboek, racisme, zelfcensuur, intimidatie, kunst, tekeningen, censuur, censuur van onderop, politiebescherming, grondrechten, 5 ton, Friesland, Dokkum, politievakbond, Jeroen Wollaars, OBJECTIEVE VERSLAGGEVER VAN HET OBJECTIEVE NOS STAATSJOURNAAL, afsluitdijk, bekroond boek, mooiste Sinterklaasboek dat er is, @wol, journalistiek moralisme, dansen op fuck ‘the police’, Trouw-columniste, kerst, wit, racisme, vuurwerk, GroenLinks Amsterdam, Rutger Groot Wassink huiliehuiliehuiliehuilie, Toon Hermans, humor (nu verboden), documentaire Wild Geraas, racistische motieven Zwarte Piet, deskundigen, historici, ‘Zwarte Piet is geen racisme’, slaven, Anousha Nzume, Suriname, plantages, slavernij, DWDD, roede, duivels, demonen, pikzwart, goed vs kwaad, Jan Schenkman, pages, kindslaven, moren, katholieke bisschop, blackface, kroeshaar, rode lippen, gouden oorringen, stereotypering, negers, onderdrukking, intentie is niet van belang, beleving, debat, dialoog, Quinsy Gario, veel geraas, hakken in het zand, tradities, ego, aandachtshoer, slachtofferschap, cadeau in je schoen, Maan, Radio 538, AD, anderhalve pagina, Bram Bakker, Nederland anno 2017, OOOH KOM ER EENS KIJKEN, Pascal Bruckner, essay over het Europese masochisme, weg met ons, DANK U SINTERKLAASJE, NRC Handelsblad op zaterdag, column Arjan van Veelen, jonge intellectueel, teringmillennials, getrouwd met Rosanne Hertzberger, ‘haat in Nederland = schuld van Geenstijl/Dumpert’, ‘reaguurders zijn geconditioneerd in de giftige biotoop van Dumpert’, ‘dankzij Dumpert-comments herverpakt als haat’, ‘Thierry Baudet = klavecimbelfascist’, ‘giftige grondtoon’, complot, geheim businessmodel, gebrainwashed door GS en Dumpert, Thierry Baudet op een piano, klassieke muziek = blut und boden = holocaust, dieptreurige burgerlijke NRC-ideaaltjes, Trouw, filosofisch elftal, ‘denkers’, ‘letter & geest’, Hannah Arendt, en weer zeteltje erbij voor Baudet, Don Quichot, ‘gevaarlijk’, alles wat succesvol is: ‘GEVAARLIJKE ONTWIKKELING’, alles wat anders is: ‘Gevaarlijk!’, verzet tegen haat met een column bomvol haat, Henk-Jan Prosman, Beatrice de Graaf, christelijke mevrouw, kritische theorie, Herbert Marcuse, bevrijden van vals bewustzijn, heersende machtsstructuren, links goed, rechts fout, censuur goed, geweld goed, haat bestrijden met haat, goede haat en slechte haat, links wil mensen bevrijden, rechts wil mensen onderdrukken, Joke Smit-prijs, Gloria Wekker, Anne Fleur Dekker, prijzencircussen, 1972, hoofddoekjes, islam, patriarchaat, WC Eend-parade, Stevo ‘Godwin FTW’ Akkerman, jurylid: Folkert Jensma, partijkartel van elkaar prijzen uitdelen, Nederlands prijzencircus: zeehond die kunstje komt doen, veer in je kont = wc eend in je reet, beloning voor op de juiste manier gedragen, erkenning willen = corrumperen, Tegel, Arjen Lubach, Televizierring, afkadering door anderen, bonusquote, Tim Black, deugende Hollywoodsterren, IT DOES NOT TAKE COURAGE TO BASH DONALD TRUMP, nu doneren gaarne!

 

iTunes-link.

Raw MP3 hier.

Beluister ze allemaal!

 

Steun TPOdCast

Maak TPOdCast mogelijk met een donatie:

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.