Doneer aan TPO
 

TPO bant: Mr. Carel

Dikke doei, en wel hierom

Door: Chief Moderator, 15:00, 04 december 2017

Via Disqus, “Mr. Carel“.

Onderstaande citaten zijn afkomstig van deze anonieme Disqus-commenter genaamd ‘Mr. Carel’.

Wij publiceren ze hier integraal om te laten zien welke ernstige, door een door zieke en hatelijke bagger dit soort anonieme lafaards dagelijks, onder vrijwel elk topic, meent te moeten plaatsen.

Want ‘vrijheid van meningsuiting’.

Dit soort lieden komt ook als eerste klagen wanneer ze worden geband. Dit soort lieden is ook het soort dat van vrijwel elk medium eist dat er onbeperkt kan worden gereaguurd want als ze niet dagelijks anoniem op het internet kunnen schrijven dat vrijwel iedereen behalve zij zelf dood moet en dat geweld geoorloofd is tegen vrijwel iedereen behalve zijzelf is het internet ineens een dictatuur, ofzoiets.

Right.

Wij hebben nog liever ‘tienduizenden’ minder aan donaties dan één zo’n zwakzinnige toetsenbordterrorist.

Wellicht ten overvloede: de tijd van onbeperkt dom haten verwarren met het plaatsen van een comment op TPO is bij dezen voorgoed voorbij.

(U kunt hier doneren voor een TPO zonder anonieme totaalterreur.)

 

“Ik wil helemaal niet luisteren naar wat antifa of AFD of SS te beweren hebben. Ik ben gewoon mordicus tegen dat soort lui. Nouja, daarover staan gelukkig genoeg bijdragen van anderen in TPO. Als toegiftje; ik vond de kwalificatie door Paternotte, de adjunct TPO, van Friezen die een terreurgroep tegenhielden als “blokkadetuig” zo schrikbarend ver beneden alle, in ieder geval mijn peil, dat ik toen ernstig aan de intenties van TPO ben gaan twijfelen.

“Chris Aalberts heb ik geblokkeerd. Geeft veel rust. Alles wat hij schrijft zogenaamd als politiek journalist is anti-Baudet op een misselijke manier.

“Misschien kan slechts echt grof geweld (opstanden, brandschattingen, revolutie) het psychotische zogenaamde anti-geweld van de politiek correcten afstoppen.

“Die vieze zwarte stinkneger van deze terreurbende in zijn Mugabe uitdossing is geen Surinamer, maar een Ghanees uit een slavenhandelaarsstam. Excuses aan de Surinamers. In de tijd van Reve’s uitspraken (1975) zag hij daar het probleem, maar toen hadden we half Afrika (en het Afrika van het allerlaagste allooi) nog niet over de vloer. Dat is nu dus wel het geval. Die schreeuwer moet direct worden weggetransporteerd naar zijn eigen takki takki land, waar de politie hem ongetwijfeld per escorte zal begeleiden op zijn protesttochten.

“De smeerlap die deze terreurbende aanvoert, Jerry Afrika, die vieze vent met dat namaak hippie bont, is een Ghanees. Waar haalt zo’n uitvreter het godvergeten lef vandaan om hier in Nederland te gaan protesteren onder zware politiebegeleiding tegen Nederlandse tradities? Deze oproerkraaier moet direct worden opgepakt, vastgezet en aansluitend uitgezet. Dat zwarte teringschorem hoort hier niet. Per kerende post terug naar zijn eigen slavenhandelaarsstam in Ghana!

“Ik vermoed dat het veel minder dan twintig jaar duurt, voordat die racistische fascistische psychopaten rond de schertsfiguur Jerry Afrika uit Nederland verdwenen zijn, richting…juist ja. Met dank aan het gezond verstand dat het uiteindelijk altijd van de gekte wint. DDR66 geef ik in dat verband geen vijf jaar meer.

“Niet alleen het racisme van D66 is misselijkmakend, deze hele partij van hypocriete deugmensen rond de veilingmeester Peggol met hun huiskomiek Joop van der Hek in NSB-Halalblatt is om te kotsen.

“Alle nikkers moeten terug gezweept worden naar de slavernij. Toen wisten ze hun plaats, toen was er orde. Het zwarte tuig dat probeert de maatschappij te ontwrichten, hoort hier niet thuis.

“Dit is dus op politiefoto formaat het fascistische tuig dat de westerse cultuur wil vermoorden. Die nikker wijven en hun blanke kutkruipers die zich ook nikker voelen zijn nog het ergste. De schele geaborteerde Fleur Dekker, de verkrachte hysterica’s in de idiotie van Alma Mathijsen, Wat een kotsmakende wijven.

“Dit tuig is gewoon hetzelfde als het ouderwetse fascismetuig dat in de jaren 30 de weg plaveide naar Adolf Hitler (die zichzelf overigens leider van de nationaal socialistische Duitse arbeiderspartij noemde). Er is geen enkel verschil, noch in denkwijze, noch in gevoerde tactiek, tussen het antifa tuig van SS en AFD en die Afrikaanse nikker, en het raszuivere Hitler fascisme. Ook wel nazisme genoemd.

“Zolang Bert Brussen en zijn adjunct Paternotte het blokkadetuig van TPO vormen, gaat er geen cent van mij via enige donatie dan ook die richting op. Ze hadden tienduizenden kunnen krijgen, maar ze maken liever op autoritaire wijze hun eigen medium kapot.”

“Het is precies deze houding en toon van Bert Brussen, die gewoon een autoritaire tirannieke droplul is met zijn blokkades en bannen en “doei”, waarmee hij zijn eigen medium, dat ik ook een belofte voor de toekomst vond (VOND, dus) volkomen verpest. Een hoofdredacteur die geen enkele vorm van kritiek verdraagt, die geen zelfreflectie laat staan zelfrelativeringsvermogen heeft, hoort niet aan het hoofd van zo’n internetkrant te staan. Een Bert Brussen, die, wat hij dagelijks de staatmedia verwijt, en in vrijwel alle gevallen volkomen terecht, zelf zonder enige vorm van zelfinzicht in praktijk brengt, deugt niet voor zijn functie. Bert Brussen pleegt met zijn TPO zelfdestructie. Daarom zal ik aan het huidige TPO, hoezeer ik de opzet van ganser harte steun, nooit doneren, wat ik wel van plan was. Zo’n uitspraak van Bert Brussen: “Geef anders je IP nummer even door, dan zorgen wij dat je TPO ook nooit meer echt leest”….dat is dus de bedreiging op de toon van het fascisme pur sang! Begrijpt die doorgedraaide Bert Brussen dat dan niet? Ik vrees van niet. Andere hoofdredactie dringend gewenst. Misschien kan coryfee Dick Grijpink nog een rol spelen in de afwisseling van de wacht op TPO.

“Laat ze binnen Dokkum zich verzamelen op het dorpsplein, dan weet je wie het zijn, sluit dat plein daarop hermetisch af, en doe met die zwarte nikker racisten en hun sympathisanten wat zij voortdurend schreeuwen wat ze met ons blanken willen doen. Driemaal raden wat ik bedoel. Echt uitleven.

“U moet eens af van Uw jodenprobleem. Dan worden Uw stukken beter.

“Sinds wanneer is het gebruik van een grof scheldwoord strafbaar? Nu denken die half analfabetische knikkers van Zwarte Piet onder aanvoering van een foute advocaat dat ze de zaak gewonnen hebben. Ze zullen nog een zware pijp roken, de uitkeringstrekkers aan het linkse overheidsinfuus. Er komen dankzij de voortreffelijk functionerende en zo overtuigende rechterlijke macht spoedig andere tijden in Nederland.

“Het blokkadetuig Brusse/Paternotte zal hun blokkade monopolie nooit uit handen geven, daarom wordt TPO steeds anti-democratischer.

“Ik ben het wel geheel met je eens dat het TPO niveau door de plaatsing van dit soort letterlijke non-sense columns van hysterische vrouwen die even in Barcelona zijn, niet schrikbarend daalt. Tijd voor een nieuwe redactie met een nieuwe krant, zou ik zeggen.

“Laten we het advies van Dick Grijpink op TPO ondersteunen: die van het pad geraakte adjunct Bas Paternotte moet zo snel mogelijk naar waar hij thuishoort: onder de Vlaamse patatten platwalser Vandermeersch bij NSB-HalalBlatt. TPO gaat volkomen naar de kloten met de huidige redactie. “Blokkadetuig”.

“Als het “blokkadetuig” van TPO (Brusse/Paternotte) besluit tot een betaalmuur, is dat alleen maar om achteraf een smoesje te hebben over het drastisch teruglopend aantal lezers. De echt interessante columnisten en respondenten (type Dick Grijpink) hier zullen ook elders een podium vinden.

Adjunct Paternotte zette deze week al de eindelijke opstandelingen tegen het Amsterdamse Links Fascisme weg als “blokkadetuig”. En dat in een internetkrant die zo gemakkelijk en nonchalant en vooral achterbaks onwelgezinde reactievoerders blokkeert. Ik doneer liever direct en ruimhartig direct aan FVD, in plaats van aan de Brusse-Paternotte egoshow. TPO is in hard tempo aan het wegzakken naar de fantasieloze middelmaat.

“Waarom noemen we dit nou niet gewoon bij de juiste naam: dit is het Nieuwe Fascisme dat met wortel en tak uitgeroeid moet worden. Tegen deze psychopatische culturele zelfmoordenaars past slechts één tegengif. Precies ja.

“Geile jongen zeg, die Jelmer Visser. Daar moet een piemel in. Maar die krijgt hij dagelijks al.

“Misschien is Marc van Molenbeek al weer vergeten wat zijn adjunct hoofdredacteur, de DDR66 draaitol Bas Paternotte, enkele dagen geleden meende te moeten kwalificeren als “blokkadetuig”: mensen die zich eindelijk te weer stelden tegen deze fascistische schele Fleur Dekker terreur? En kan Dick Grijpink misschien nog eens zijn geliefde TPO adjunct hoofdredacteur DDR66 draaikont Bas Paternotte ter verantwoording roepen over de term het “blokkadetuig”?

 

(Dit was slechts(!) een bloemlezing. Het gaat zo nog honderd comments door. Dit geeft wel een aardig idee.)

 

N.B.

Als u zelf een comment tegen komt waarvan u denkt: ‘Dit kan niet door de beugel’, laat het ons dan even weten. De reaguurderspanelen leesbaar houden werkt meestal het beste dankzij meelezende reaguurders zelf.


 
 
 
Toon / Verberg Reacties