TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 43) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

De Kloof & De Rest van Nederland, wéér Dipsaus-podcast, FvD partijcongres, interview met Alan Turgutoglu

Foto: Alan Turgutoglu.

 

Steun TPOdCast

Maak TPOdCast mogelijk met een donatie:

Partijcongres FvD, Paul Cliteur met een vergiet op zijn hoofd, Baudet in overdrive, Telegraaf, Volkskrant, blank Nederland van vreemde smetten vrij, werkstraffen voor beledigen anti-Zwarte Pieten, Facebook, 40 uur werkstraf, krom, aangifte, te weinig aanknopingspunten, racisme, huidskleur, onrechtvaardig, Wilders, onterecht, mild kwetsend, straffen voor beledigen, vrijheid van meningsuiting, discriminatie, Sylvana Simons, selectiviteit justitie, blinddoek vrouwe justitia, lang duren, juiste huidskleur, absurd hoge straffen, kwetsende comments, De Kloof, De Rest van Nederland, Daniel Lohues, Skik, Spek en Bonen, Randstad, volkomen gelijk, racisme, discriminatie, blanken, achterlijkheid in provincie, Oosten, weilanden, koeien, eurocentrisme, centrisme, randstadcentrisme, arrogantie, hoofd in aars, bubbel, revolutie, kloof, dedain, afbraak, Friesland, DE TPO-PODCAST COMMERCIAL, dipsaus, podcast, voor vrouwen van kleur door vrouwen van kleur, subsidie, wijvenachtige passieve agressie, blokkade Rotterdam, geheim, banner, demonstreren zonder vergunning, demonstratierecht, vrijheid van demonstreren, Friezen op snelweg, principieel, rechtstaat, ordeverstoring, democratie, partijcongres Forum voor Democratie, FvD-jongeren, Freek Jansen, 4000 FvD-jongeren, pijnpunten, nieuwe beweging, sneeuwbaleffect, populisme, babyboomers ’68, D66 Hans van Mierlo, onvrede parlement, gebrek aan democratie, pseudoparlement, nepparlement, bestuurspartijen, Jorritsma, Bolkestein, blauwe blazers, politiek eindelijk weer eens leuk, spijker-kop-raak, Wilders, houwdegenwerk, jonge kapitein van de renaissancevloot, Chris Aalberts, beleid, weinig ledeninspraak, leden beslissen, stemmen, partijprogramma, theater, decorum, compromissen sluiten, conformeren, ruzie zoeken, coalitie, Leefbaar Rotterdam, Alan Turgutoglu, Saoedi Arabië, islam, salafisme, kroonprins, Trump, extremisten, afhankelijkheid VS, wapens, militairen, Barack Obama, Iran, Jemen, wapendeal, 300 miljard, bonusquote, Brussel, rellen, VTM, Humo, stratenoorlog, allochtone jongeren, linkse magistrates, netwerk, linkse wegkijkcultuur, moslimgemeenschap, Parijs, Europese hoofdstad, WILLEM JAN HILDERINK.

 

Doneren aan Alan Turgutoglu kan hier.

Doneren aan TPO Podcast kan hier.

 

iTunes-link.

Raw MP3 hier.

Beluister ze allemaal!

 

 

Steun TPOdCast

Maak TPOdCast mogelijk met een donatie:

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.