TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Shula Rijxman (NPO) wil u nog meer geld afhandig maken via Ziggo/UPC/KPN

U zult en moet betalen voor NPO-waanzin, Staatstelevisie en haat-laster-schandpaalwebsites van BNNVARA

Omdat de regering (terecht) 60 miljoen wil bezuinigen op de NPO (bezuinigtip 1: websites van BNNVARA) wil NPO-baas Shula Rijxman de extra kosten doorberekenen aan de kabelaars. De kabelaars moeten extra gaan betalen om programma’s van de NPO te mogen uitzenden, zo meldt De Telegraaf.

Burgers met een kabeltelevisie-aansluiting zullen hierdoor maandelijks meer geld moeten betalen om televisie te kunnen kijken, ook al is de NPO maar een heel klein onderdeel van het televisiepakket en bestaan er geen televisiepakketten zonder de NPO.

Rijxman is zelfs zo arrogant dat ze schaamteloos oppert om de kabelaars de extra kosten niet aan de kijkers te laten doorberekenen maar “van de winst te laten afgaan”.

Volgens Rijxman kan er gewoon geen sprake van zijn dat er nóg meer wordt bezuinigd op de NPO omdat de NPO al heel zielig en armoedig is, ook al heeft de NPO maarliefst 3 (DRIE!) Staatstelevisiekanalen waarvan tenminste één dagelijks door niemand bekeken, tenminste 4 (VIER!) volstrekt onbeluisterde Staatsradiozenders, een tsunami aan zinloze websites die zelden werken (waarvan er tenminste één dienst doet als haat- laster- en schandpaalwebsite om de omroepmissie van ‘sociaal, verbindend en verschillig’ te benadrukken) en natuurlijk een bijna oneindige rij aan ‘unieke talenten’ die tonnen per jaar verdienen.

Onze TPO-tip: zeg uw kabeltelevisieabonnemnt op en gebruik het uitbespaarde geld om een sneller internetabonnement te bekostigen.

Anp

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.