TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 42) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Zwarte Piet, 1984 in Canada, gendergedram-dictatuur, Dipsaus-podcast, subsidie, lang leve Geenstijl + Bart Nijman

 

Steun TPOdCast

Maak TPOdCast mogelijk met een donatie:

 

AC/DC, Canada, 1984, genderdiscriminatie, Jordan Peterson, Zwarte Piet, Dokkum, Rotterdam, NO MORE BLACKFACE, Erasmusbrug, vreedzaam, vrijheid van meningsuiting, zwaar vuurwerk, Kick Out Zwarte Piet, kinderfeestje, vergunning, demonstreren, Slag om Dokkum, Friesland, veiligheid, demonstratierecht, boze burgers, Jenny Douwes, kinderen, provincie, randstedelijk ding, ZEURPIETEN, ophef, Canada, Ontario, taalpolitie, Lindsay Shepherd, transgender, transfobia, filmscript, totalitaire staat, verhoor, inquisitie, intimidatie, ‘genderviolence’, C-16, ‘human rights code’, gruwelijk, paniek, godwins, intenties, effect, micro-agressie, safe space, Stalin, nuttige idioten, Xe, Ge, Zxe, It, genderbased violence, transphobic by proxy, HELLO LADIES AND GENTLEMEN, DAMES EN HEREN, JONGENS EN MEIJES, politburo commissaris, did you just assume my gender?, college rechten van de mens, mensenrechten inperken, politie, hoofddoekje, uniformiteit, scheiding kerk en staat, DIPSAUS PODCAST, vrouwen van kleur, 17 afleveringen in 1 jaar, 30.000 25.000 euro subsidie, door elkaar heen kakelende kippen, 8.000 euro de man, reizen naar Parijs, vreselijk leed, in je vrije tijd, SCHANDE!, educaten van witte mensen en witte mannen, achterstelling mensen van kleur, Trouw-negerin, gratis advies: NIET DOOR ELKAAR LULLEN, enge man in jokerkleren die selfies maakt in een lift, BNNVARA, mannenpraatgroepen, Van Kooten & De Bie, satire, werkelijkheid haalt satire in, VEER IN DE REET VOOR BART NIJMAN, NRC HANDELSBLAD-Pieter Omtzigt gate, nut en noodzaak van Geenstijl, kritiek en zelfkritiek ontbreekt, zonder GS geen kritiek op NRC-falen, Pieter Klein, Ombudsman op vakantie, what are the odds?, Joshua Livestro, MH17-dossier, DONEREN, 8.000 euro.

 

iTunes-link.

Raw MP3 hier.

Beluister ze allemaal!

 


 


 

Steun TPOdCast

Maak TPOdCast mogelijk met een donatie:

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.