TPOok!

 
avatar
   
Achtergrond

TPOdcast (aflevering 41) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

NRC Handelsblad sucks, Pieter Omtzigt, post-hedonistische quarterlifecrisis, en vergeet niet te doneren

Steun TPOdCast

Maak TPOdCast mogelijk met een donatie:

 

DUITSER, luisteraars minder, Thierry Baudet, Forum voor Democratie, ander geluid verboden, claimen, marionet, fans, Sandra van der Velden, defensiebudget, Forum voor Democratie afwezig, gemiste kans, LUISTERAARSVRAAG: WAAR WAS THIERRY BAUDET?, [email protected], Pieter Omtzigt, MH17, NOS Achtuurjournaal, NRC is er op uit Omtzigt ten val te brengen, Wilmer Heck, Andreas Kouwenhoven, Frits Abrahams: ULTRA-RECHTSE KRINGEN!!!1!1!!, NRC geen liberale courant meer, Heldring draait zich om in zijn graf, ideologie, links, pro-EU, anti-Poetin, anti-populisme, Peter Vandermeersch, Elsbeth Etty, Groene Amsterdammer, PVV, godwins, Martin Bosma columnist, intimidatie, schelden, vernederen, rancune, arrogantie, sms’jes, nabestaanden MH17, waarheid zoeken, alle geluiden, TPODCAST-COMMERCIAL, Haagse Hogeschool, Herre Faber, SJW-studenten, millennials, scheelkijkende dikke meisjes, laf, bang, zelfcensuur, CHRISTOPHER HITCHENS, muilkorven, zelf doen, zelf recht nemen, jezelf recht ontzeggen, Trump in Azië, Duterte, Vietnam, Hanoi, Ivanka Trump, authentiek, oprecht, Fox & Friends, Diamond & Silk, Vietnam-oorlog, quarterlifecrisis, leeghoofdigheid, materialistisch, post-hedonisme, leven op likes, goedkeuring, perfect willen zijn, instagram, voorbij narcisme, sprookjesbeeld, verdriet en onzekerheid en twijfel bestaan niet meer, poeziealbum, leven op social media, onderwijs, calvinisme, verhaal halen, frustratietolerantie, Enschede, Pegida, moskee, kruis, varkensbloed, WIJ KIEZEN GEEN PARTIJ, Fvd-Jongeren: humorloos, geen kritiek mogelijk, sektarische beweging, Thierry Baudet bejubelen, bonusquote, Duitsers met humor, VERGEET NIET TE DONEREN!

 

iTunes-link.

Raw MP3 hier.

Beluister ze allemaal!

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.