TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Bonusquote: Telegraaf-columnist doet trololololololo over witte onderbroek van Van Jole

'Alleen al modetechnisch gezien een nog ernstiger vergrijp dan het dragen van witte sokken'

 

“Terwijl ik de zelfbevlekkende escapades van regisseur en producent Job Gosschalk nog geestelijk aan het verwerken was, stond de hoofdredacteur van de VARA-website Joop.nl, Francisco van Jole, alweer klaar om in een hotelkamer boven op een mevrouw te duiken.

Van Jole droeg daarbij een witte onderbroek, zo blijkt uit het verhaal van de onbekende vrouw die met het delen van deze gebeurtenis, die tien jaar geleden plaatsvond, haar welles-nietes-steentje bijdraagt aan het #metoo-verhaal.

Dat was overigens ook het advies van BnnVara in een reactie over de berichtgeving over Francisco van Jole. De zaak zou ‘door de daartoe geëigende instanties bekeken moeten worden. Dat past in de zorgvuldigheid die in zaken als deze noodzakelijk is’. Een opvallend standpunt van de omroep die tot nu toe de #metoo-verhalen gretig publiekelijk uitventte, maar liever voor radiostilte kiest nu het iemand uit eigen gelederen betreft.

En dan die witte onderbroek van Van Jole. Dat is alleen al modetechnisch gezien een nog ernstiger vergrijp dan het dragen van witte sokken.”

 

Geen idee of deze link naar de Telegraaf het doet, en vooral of die het over een paar uur nog doet, want sinds De Telegraaf met die nieuwe website kwam werkt helemaal niets meer (lol, Telegraaf en internet, het is altijd weer lachen), maar hoe dan ook: LOL!

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.