TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 39) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

#metoo the max, Van der Laan-stiekem, #metoo-moe, Volkskrant-heksenjacht, W.J. Hilderink, Jurriaan Maessen, JFK

Steun TPOdCast

Maak TPOdCast mogelijk met een donatie:

 

HEB JE NOG IETS LEUKS? 29 oktober, fantastische dag, verjaardag, 42, 53, Club van 29 Oktober, Elsevier, geheime Grijze Campagne Van der Laan, Kasja Ollongren (D66), oeps, loco-burgemeester, meldplicht, Greet Hofmans, deradicalisering, geloof, hart en ziel, debat donderdag, minister, Kevin Spacey, homo, uit de kast, Anthony Rapp, #metoo, 30 jaar geleden, #metoo-moe, avances, opgetild, misbruik, ING, Ahoy, ondernemersevenement, angst voor reputatie, Volkskrant #metoo ophitsen, merkschade, witteboordencriminelen, heksenjacht, SJW-terreur, hashtags, veroordeeld, Twitter, #ING, @ING, lachwekkende realiteit anno 2017, grote gevolgen, aangeklaagd, zonder bewijs, zonder wederhoor, meteen kapot, onaantastbaar, gretig aanpakken, keurige correcte media, mond vol over moraal, ethisch gelul, in columns aanklagen, wat een hypocrisie, modellenwereld, huichelarij, hypocriete slachtoffers, Nederlandse filmwereld, bang om je baantje te verliezen, fopprincipes, niet nee kunnen zeggen is inderdaad problematisch, wiens fout is het dat jij geen nee kunt zeggen?, graag slachtoffer zijn, slachtoffermaatschappij, Hollywoodse matras, Gooische matras, toneelschool, studenten, docenten, hashtag actiescene, aandacht vragen, vervuild, Volkskrant roept expliciet op verhalen in te sturen, lekker slachtoffer, Sarah Sluimer, bandwagon, sappig slachtoffer volgen, George Bush sr., mailen, flirten, avances maken ook al seksueel misbruik, humorloos geziek, hysterische kutwijven, Amerikaanse onderzoekscommissie Muller, Paul Manafort, George Papadopoulos, Trump-team, Russen, Willem Jan Hilderink, spannend, te gek, Amerikaanse politiek leuker dan GTST, Jurriaan Maessen, JFK-files, Lee Harvey Oswald, conspiracy, uit Veghel, kroeg, bier, D66, PvdA, Annabel Nanninga, dobberneger, TPO-nazi-site, vooroordelen, Forum voor Democratie, Geenstijl, heftige vijandigheid, rigide, ‘liever niet’, Frans Timmermans, vluchtelingen, genuanceerd, leuk, eenzijdig beeld, wij van rechts, gemoedelijker, bier drinken, Eddy Terstall, Ronald van Raak, Martin Bosma, Tweede Kamer, debat, bonusquote, Tegenlicht, Google, Artificial Intelligence, algoritmes, GEEN REET AAN DUS!

DONEREN HIER.

 

iTunes-link.

Raw MP3 hier.

Beluister ze allemaal!

Steun TPOdCast

Maak TPOdCast mogelijk met een donatie:

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.