TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 38) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Donald Trump over gesneuvelde soldaten, Willem Jan Hilderink, Rutte III, Annabel Nanninga, gaarne doneren

Steun TPOdCast

Maak TPOdCast mogelijk met een donatie:

 

ANNABEL NANNINGA, Donald Trump, Willem Jan Hilderink, metro, zwartrijders, junks, ovchipkaart, poortjes, beveiliging, Rutte III, Ferdinand Grappenhaus, CDA, ministerie van Veiligheid en Justitie, ministerie van Justitie en Veiligheid, naamsverandering, miljoenen euro’s belastinggeld, Europees aanbesteed, pitchen, externe, nieuwe logo’s, columnist, Financieel Dagblad, jihadisten, terugkeerders, privé-uitspraken, privé-persoon, Pechtold windvaan, Rutte Dikke Ik Prietpraat, bewindspersoon, andere rol, Ollogren, D66, Amsterdam, minister Binnenlandse Zaken, vicepremier, enorm betrouwbaar, legacy, vakkundig, echte D66’er, Sigrid Kaag (D66), minister Buitenlandse Zaken, Halbe Zijlstra (VVD), hoofddoekje, getrouwd met Palestijn, PLO, Jersualem Post, Israel, Nederlandse situatie, Wobke Hoekstra (CDA), minister van Financiën, concurrent Buma, Balkenende, drie vice-premiers, duo-ministers, Donald Trump, gesneuvelde soldaten, Niger, Willem Jan Hilderink, nieuw taboe doorbroken, partij besmeuren, rock bottom bereikt, gepolitiseerd, partijpolitiek, partisan, John Kelly, persconferentie, gevallen soldaten fair game in politiek, Trumps treurigste momenten, de Amerikaanse Marcel van Dam, twee verschillende verhalen, cruciale grens, Annabel Nanninga, TPO, FvD, aderlating, trots, bijzonder, enorme stap, niet voor het geld, bepaalde visie, bepaalde levensopvatting, harde werker, geen vetpot, gemeenteraad Amsterdam, DENK, Artikel 1, Sylvana Simons, mediakracht, zetelverlies GroenLinks, inclusiviteit, identity politics, Turks/Marokkaans, Surinamers/Antillianen, blank, grachtengordel, versnipperd landschap, VVD, bonusquote, Joe Biden, vrijheid van meningsuiting, grondwet, free speech, first amendment, wijze woorden, VERGEET NIET TE DONEREN!

 

Steun TPOdCast

Maak TPOdCast mogelijk met een donatie:

 

iTunes-link.

Raw MP3 hier.

Beluister ze allemaal!

 

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.