TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Rectificatie: voormalig NCRV-kindervriend heet natuurlijk Frank M.

Consequent fatsoenlijk moraliseren, want we zijn de deugmedia niet

Tags:

Onze excuses: in het artikel over de in Antwerpen voor cokesmokkel tot acht jaar cel veroordeelde voormalig BN’er en NRCV-kinderprogrammapresentator Frank M. schreven wij zomaar de naam M. voluit. Dat mag natuurlijk niet. Op die manier wordt de privacy van een veroordeelde geschonden en dan worden Hans Laroes, zijn deugschildknaapje Jerry ‘RACISME!’ V. en die sneue gifkikker van de NOS-techredactie, die met dat gedouchte op en top fatsoenlijke D66-babyface boos.

Roomser dan de Paus

TPO zegt: roomser dan de Paus willen zijn moet je consequent doen. Dus alle namen van verdachten afkorten, óók als het bekende Nederlanders zijn waarvan iedereen de achternaam al láng kent. En niet, heel hypocriet, zoals Volkskrant, NOS en overige deugmedia, schijnheilig Volkert van der Graaf ‘Volkert van der G.’ en Mohamed Bouyeri ‘Mohamed B.’ blijven noemen maar als het er op aankomt buitenlandse verdachten gewoon met naam en toenaam noemen (inclusief mugshot zonder balkje) of foto’s van jongemannen op straat die de ‘misdaad’ hebben begaan ‘seksistische’ complimentjes te geven aan een aandachtszuigende dram-millenial maximaal online te schandpalen zonder ook maar het minste bewijs van schuld of zelfs wederhoor.

Frank M. uit A. van omroep N.

Of je bent fatsoenlijk en gaat bij elke persoonsverwijzing van een verdachte als een speenvarken gillen dat we ‘niet terug moeten naar de middeleeuwen!!!1!1!1!111!!!!’ of je bent gewoon consequent en noemt volledige namen die bij iedereen al lang bekend zijn bij de volledige naam. Of je stikt uiteindelijk in je eigen smerige hypocrisie van fatsoenlijk moralisme, dat kan natuurlijk ook.

Daarom: Frank M., uit A., bekend van het televisiepresenteren in dienst van de omroep N:

 

 

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.