Media & TV

‘Genee & Derksen door RTL7-directeur uitgescholden voor ‘gore klootzakken’

29-09-2017 16:37

De mysterieuze ‘medewerker danwel directielid van RTL’ die een woedend mailtje zou hebben gestuurd naar Voetbal Inside-presentatoren Wilfred Genee en Johan Derksen is hoogstwaarschijnlijk RTL7-directeur Marco Louwerens. Dit meldt het AD nadat ‘meerdere bronnen’ de naam zouden hebben bevestigd.

Louwerens zou het mailtje ‘s nachts hebben verstuurd nadat vooral Johan Derksen in de uitzending van Voetbal Inside ongezouten kritiek had geuit op RTL en de falende programma’s van RTL.

Volgens Derksen was de email “zo schandelijk dat ik hem niet eens kan laten lekken naar de media”. Derksen zei er van uit te gaan dat de mail “in een dronken bui” is geschreven.

Derksen liet eerder al aan het AD weten dat “die mail naar whiskey rook en echt veel te ver ging met woorden als ‘gore klootzakken’. Het was vooral gericht tegen Wilfred Genee terwijl ik de kritiek heb uitgesproken.”

Zowel Derksen als Genee hebben niet geopenbaard dat het mailtje afkomstig was van de RTL7-directeur, al liet Genee eerder al wel dooschemeren dat het afkomstig was van de RTL-directie.

 

Foto: RTL7-directeur Marco Louwerens.

 

Lees ook: RTL-kijkcijferfaal Humberto Tan komt uitleg geven bij NPO-kijkcijferkanon DWDD.

Lees ook: Kinderachtige RTL-directie weigert Wilfred Genee te feliciteren met nominatie TV-prijs.

Lees ook: Opnieuw veel te weinig kijkers voor RTL Late Night.

Lees ook: Niemand wil nog naar RTL Late Night kijken.

Lees ook: Het lukt RTL Late Night maar niet om uit de kijkcijferafgrond te klauteren.