TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 34) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Extra lange aflevering, inclusief interview met Wierd Duk, plus dood aan de NPO-megabonusrant

De likes, Anne Fleur Dekker doet het met hardrechtse jongens van FvD, Monaco, linkse meisjes rechtse jongens, WIERD DUK, VS, American Football, Amerikaans volkslied, knielen, Trump, Newt Gingrich, volkslied, Wilhelmus, vlag, koningshuis, nationalisme, koninginnedag, spijkerkoppen, zaklopen, WIERD DUK NEEMT ZIJN TELEFOON OP, verkiezingen Duitsland, Merkel, AfD, Frauke Petry, AD, Telegraaf, verslaggever, Paul Jansen, CHRIS KLOMP, labiel, social media, twitter, fascist, nazi, podcast, Duitse podcast, Duitse media, Duitse journalistiek, Springer, de TWEEDE WERELDOORLOG, Hitler-haar, FEMKE HALSEMA, burgemeester, Amsterdam, D66, GroenLinks, Martin Bosma, PVV, Alexander Pechtold, Roger van Boxtel, commissaris koning, Johan Remkes, linkse gemeenteraad, verhuizen, Canarische Eilanden, emigreren, Skype, Adam Curry, podcast, Candance Owens, redpill, Fox News, Anthony Wiener, victim mentality, liberals, democraten, facts, FACTS ARE INCREDIBLY INSULTING, progressief, politiek-correct, humor, cabaret, ruzie, voorzichtig, oneindige discussie, identity-shit, culturele-shit, islam, Israël, SJW’s, UvA-millennials mijden als de pest, Trump, MAKE AMERICA GREAT AGAIN, MSNBC, Lawrence O’Donnel, dubbele maten, KUT-NPO’ERS, HANS LAROES, KRONCRV, christelijke verbindingsomroepen, belastinggeld, RTL 4, Nynke de Jong, AD, RTL arrogant, RTL Late Night, Boulevard, fatsoen, moralisten, inhoudsloze BN’ers, Humberto Tan, vreemdgaan, moraal, Erland Galjaard, Wendy van Dijk, Dionne Stax, Annechien Steenhuizen, Erik Mouthaan, moraal en wijsheid in pacht, Voetbal International, Johan Derksen, DAT VERSCHRIKKELIJKE NPO RADIO 1 MEDIAFORUM, JAN SLAGTER, MAX, KRITIEK BIJ NPO IS VERBODEN, Mediaforum: afvoerputdieptepunt NPO Radio, eigen kritiek organiseren MAG NIET bij NPO, dood aan Radio 1 Mediaforum, dood aan de NPO, heb een mooie week.

 

iTunes-link.

Raw MP3 hier.

Beluister ze allemaal!

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.