Media & TV

Terugluisteren: gekke onderzoeksvrouwtjes boos op berichtgeving over moslims

26-09-2017 13:14

Wij weten niet wat ze de quotumvrouwtjes aan ‘s lands academies leren tegenwoordig, want gisteren hadden we ook al zo’n realiteitsbierkaai-bevechtende lieve schat die de onzinverhalen van het Schilderswijktuig voor zoete koek ongecheckt slikte.

Maar vandaag op NPO Radio1 mocht ene Nel Ruigrok komen hakkelen over haar onderzoek samen met Sarah Gagestein naar hoe die nare gemene media alsmaar over moslims schrijven. “De media zoomen in op terreuraanslagen, raken niet uitgepraat over identiteit en integratieproblemen, brengen verhaal na verhaal over de vluchtelingencrisis, doen bijna dagelijks verslag van de verwoestingen in SyriĆ«. Die stortvloed aan negatieve verhalen geeft moslims een slechte naam,” aldus de dames. Oplossing? Gewoon bij de zoveelste slachtpartij uit naam van de mohameddaanse islamreligie van de moslimvrede niet meer noemen dat de dader een moslim is!

Hahaahhahahaha. Hahaha. HAAHAHahahahaha.

Oh okee. Juist ja. Uh-huh. Wij dachten eigenlijk dat niemand meer met droge ogen deze stropop durfde te op te tuigen. Wat lief. Je weet dat je echt de bezemwagen van de Deugkaravaan bent, als je op NPO Radio1 wordt terechtgewezen en besmuikt uitgelachen door andere, iets minder terminaal deugende journalisten. Vanaf minuut 7:30.