TPOok!

 
avatar
   
Video

U zond in: ‘Wat een spastische overtrokken reactie van de redactie’

'Jullie moeten je schamen, infaam en abject'

Tags:

 

“Wat een spastische overtrokken reactie van de redactie met termen als doodeng en bewoordingen als zwaarbewapend voor BOA’s die slecht opgeleid zijn.

Het tegendeel is waar loop eens een dagje mee met deze Handhavers en heb dan pas een oordeel. Onder vaak moeilijke omstandigheden moeten ze hun werk doen ook in de late avond en nacht en op straat lopen steeds meer niet sporende personen. De BOA doet dit vaak met woorden af zelfs soms beter dan een agent, maar de veiligheid van deze BOA is even zo belangrijk en wordt ook opgeleid in het gebruik van deze geweldsmiddelen. Een wapenstok is geen zwaar wapen en pepperspray wel vervelend voor de ogen maar geen blijvend letsel, dus waar heb je het over.

Het juist doodeng dat mensen bij een redactie schrijven over iets waar ze geen kennis van zaken hebben over deze beroepsgroep maar wel weer een niet onderbouwde mening in de media neerzetten

Doe eerst goed onderzoek journalistiek. En plaats dan een bericht. Jullie moeten je schamen.
Infaam en abject.

Naam bij redactie bekend.”

 

Ja. Want er zijn gelukkig geen filmpjes online te vinden die keihard bewijzen dat BOA’s beslist niet goed zijn opgeleid, zich beslist niet aan geweldsinstructies houden en duidelijk laten zien dat helemaal niemand blij gaat zijn als deze mensen ook nog eens wapenstok en pepperspray mogen gaan gebruiken.

Bijvoorbeeld tegen een journalist op de openbare weg of gewoon zomaar een toerist die de misdaad begaat tegen het verkeer in te fietsen.

Nee hoor, uitsluitend fantastische, betrouwbare, vakkundig geschoolde en grondig geselecteerde mensen die BOA’s. Waar hebben we de langdurig opgeleide politie eigenlijk nog voor nodig als we kunnen bouwen op zulke fantastische integere journalistenarresteerders en toeristennekklemleggers als BOA’s?

Ook zo’n zin in de politiestaat waar journalisten op de openbare weg in handboeien worden afgevoerd omdat een ‘ambtenaar’ daar gewoon even zin in heeft? Tijd voor nog meer slecht Engels pratende, snel agressief wordende, miereneukerige lijntrekkers om burgers lastig te vallen? Zin in geweldsincident na geweldsincident dankzij ambtenaren met wapens? Kies dan voor meer BOA’s met nóg meer bewapening! What can possibly go wrong?   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.