Opinie

‘Racistisch’ kostuum offline gedramd bij Bol, nog volop ‘kwetsende’ kostuums online

20-09-2017 12:02

Foto: screenshot Bol.com.

SJW’s, Quinsy’s, Stellingdames en andere ‘inclusieve’ activisten (UvA) hebben dinsdag een ‘kwetsend’ en ‘racistisch’ feestkostuum van Bol.com offline gedramd, want ‘racisme!‘. Het kostuum in kwestie is nog gewoon te koop bij Feestbeest.nl, maar ook via Bol.com zijn er nog talloze ‘kwetsende’, ‘racistische’ en ‘discriminerende’ kostuums en artikelen te koop. Wij raden aan onderstaande artikelen (allemaal!) snel te kopen want de kans is heel groot dat ze straks allemaal offline zijn gedramd.

Zwarte Piet

Wat dacht u van een mooi black face-masker, een leuk Zwarte Piet-schmink-setje voor de kids of gewoon een compleet pak met kroeshaarpruik en gouden oorringen?

Sombrero

Ook wat ‘cultural appropriation‘-kwetsen betreft zit u geramd bij Bol.com. Mexicaanse sombrero’s, grote plaksnorren, geisha-kostuums (inclusief de sexy versie voor geil cultural appropriate troostjapannen), Japanse sumoworstel-kostuums…er zit eigenlijk helemaal niets tussen waar de redactie van bnnvara.joop.nl niet enorm WOEST van wordt.

Seksisme

Maar ook voor de Stellingdames en aanverwante Vileine.com-dramlezeresjes is er nog veel te halen via Bol.com. Seksistische en objectiverende rollenpatroon bevestigende zwak geslacht-stereotyperende verpleegsters- en dokterskostuums, roze sprookjesprinsessenjurkjes voor uitsluitend meisjes want in sprookjesland doen ze niet aan genderneutraliteit (daar niƩt), kinky rapeculture politiepakjes met hele korte #zeghet-rokjes en uiteraard veel dirndls in alle soorten, maten en kleuren omdat het Bierfest behalve om zuipen ook om neuken draait.

Sla je slag

Kortom, een walhalla voor de betere online social justice warrior. Het kan allemaal kapot en offline dus wij raden de totaal verknipte woeste feministen, anti-racisten, ScandinaviĆ«rs, Asha ten Broeke’s en de rest van de onwelriekende Antifa-gleuven aan gelijk te beginnen met OPHEF-drammen.

De rest van de lezers raden we aan zoveel mogelijk van dit soort spul in te kopen want je zult zien dat op een dag, in de loopgraven, deze dingen toch nog van pas komen.

 

START DE OPHEF!

 

 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens
 
 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens
 
 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens
 
 
Helaas: deze aanbieding is verlopen, maar probeer deze boeken eens