TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

‘Satirische nieuwsquiz met BN’ers’ (BNNVARA/NPO) trekt 730.000 kijkers

NPO-opdracht verdieping, educatie, journalistiek, achtergrond: 0,0

Tags:

Dwars door de week, het nieuwe programma van Sophie Hilbrand, trok 730.000 kijkers. Daarmee eindigde het op de negende plaats in de kijkcijferlijst van Stichting KijkOnderzoek. Het Achtuurjournaal was het best bekeken programma.

In het satirische programma speelt Sophie een nieuwsquiz met een bekende Nederlander. Verder werken de mensen van Koefnoen mee. Zaterdag was de eerste uitzending.

Dance Dance Dance was aan de derde editie toe en het begint er steeds meer op te lijken dat RTL een tv-hit in handen heeft. De dansshow eindigde na het journaal op de tweede plek in de kijkcijferlijst en trok 1,5 miljoen kijkers. Daarmee zit het programma duidelijk in de lift. Vorige week zagen ruim 1,3 miljoen mensen de show. De eerste aflevering was goed voor 1,2 miljoen kijkers.

Daar waar Dance Dance Dance steeds beter scoort, wil het met Kroongetuige nog niet echt vlotten. 679.000 mensen bekeken het programma. Dat is wel iets meer dan vorige week, maar beduidend minder dan de 780.000 geïnteresseerden waarmee het spelprogramma twee weken geleden aftrapte.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.