TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Bonusquote: ‘Baudet-voordeurbekladders RAFF, hunt them down’

'Over antizionisme van Joop.nl kun je schouders ophalen, maar mix fascisme en links activisme'

Tags:

 

“Degenen die de voordeur van Thierry Baudet hebben beklad, noemen zich het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front (RAFF). Toen dat voor de tweede keer gebeurde, bracht de Volkskrant het nog maar als een klein berichtje op pagina 4. Misschien heeft men gedacht aan David Van Reybrouck, die ervoor pleit terroristische daden zo weinig mogelijk aandacht te geven. Geheel ten onrechte volgens mij, want het is zeer verontrustend nieuws wanneer actievoerders zich gaan identificeren met de RAF.

Maar wat het vooral verontrustend maakt, is de mix van fascisme en links activisme. Thierry Baudet kan daar vrolijk bij blijven kijken, maar ik benijd hem niet. Het activisme van Anne Fleur Dekker is onnozel en over het antizionisme van Joop.nl* kun je je schouders ophalen, maar voor je het weet loopt, hierdoor geïnspireerd, toch weer een halfgare dierenbeschermer rond, in wiens getourmenteerde kop alles wordt vermalen tot een ideologische rimram.

RAFF, hunt them down.”

 

Max Pam is een van de weinige columnisten die zich nog echt ergens kwaad over kan maken. Zoals het hoort. Absolute must read in de Volkskrant!

 

* = Joop.nl is een door leden van de publieke omroep BNNVARA en door belastingbetalers betaalde extreem-linkse, openlijk antizionistische haat- laster- en schandpaalwebsite waar Thierry baudet vrijwel dagelijks wordt gedemoniseerd, als onderdeel van de ‘verbinding’ die de NPO zegt te willen maken in de maatschappij.

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.