TPOok!

 
Media & TV

U zond in: ‘Mij raakt het niet maar ik wind me er toch over op’

Prettige dag nog!!!1!

Tags:

 

“Je moet het verder zelf weten en mij raakt het niet, maar je typering van gereformeerden is een beetje kinderachtig, en ook helemaal niet waar. Er zijn légio glibberiger categorieën mensen en katholieken en evangelischen kunnen er ook wat van. Om nog maar te zwijgen van jezuïeten, lutheranen, en vergeet ook de humanistisch atheïsten niet!

Ik vermoed overigens dat je zelf uit de gereformeerde hoek afkomstig bent en daarom zo trapt. Dat zie ik meer om me heen. Maakt verder niet uit. Dank voor je antwoord, ik was even benieuwd.”

 

‘Mij raakt het niet maar…maakt verder niet uit…dank voor je antwoord’.  ——>

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.