TPOok!

 
avatar
   
Opinie

Groene Amsterdammer-journalist hoaxt er via NPO-Radio 1 (KRONCRV) op los

KRONCRV-haat tegen online zo ernstig dat zelfs feiten checken niet meer nodig is

Beste KRONCRV,

Nog niet zo heel lang geleden mocht een bij jullie werkzame ‘journalist’ (Jerry Vermanen) ons, zonder wederhoor of zelfs maar enige onderbouwing, uitschelden voor ‘racisten’. Daarna mochten ‘mediadeskundigen’ in uw Radio 1-Mediaforum de meest weerzinwekkende rancunebagger over ons (en Geenstijl) uitstorten. En vandaag mag een ‘journalist’ van De Groene Amsterdammer, wederom via Radio 1, geheel feitenvrij beweren dat TPO en Geenstijl worden gesubsidieerd. Wederom zonder ook maar de minste mogelijkheid van wederhoor of onderbouwing.

TPO wordt niet gesubsidieerd. TPO is ook nooit gesubsidieerd. En als het aan ons ligt zal TPO nooit worden gesubsidieerd. (Laat staan dat Geenstijl subsidie krijgt.)

Sommige kwaadwillenden vinden dat de eenmalige(!) investering van Vereniging Veronica (een 100% commercieel bedrijf) ook een ‘soort van subsidie is’. Maar zelfs die kwaadwillenden kunnen we geruststellen: al sinds begin 2016 krijgen wij nul euro van Vereniging Veronica en moeten wij draaien op de omzet die we zelf genereren. Vandaar dat we ooit moesten bezuinigen. Bezuinigen jullie wel eens, KRONCRV, omdat de omzet tegenvalt? Nee he?

0% extern geld, 0% subsidie. Eerlijk werk. Echt ondernemen. Hard werken. Iedereen van harte aan te raden ook, hard werken.

Heel sneu

Dat gezegd hebbende: beste KRONCRV, we weten nu onderhand wel dat jullie ons tot op het bot haten. We weten nu wel dat jullie je mijlenver boven ons verheven voelen. We weten nu wel dat jullie ‘journalistiek’ GOED is en alle andere journalistiek FOUT.

Maar kunnen jullie stoppen met haten? Dat onbeperkte haten is namelijk echt heel sneu. Het past beslist niet bij een door belastingbetalers gefinancierde omroep (jullie zijn wél gesubsidieerd!), het past niet bij wat jullie ‘journalistiek’ noemen en het past al helemaal niet aan het ‘christelijke’ en ‘betrokken’ karakter van jullie omroep die zegt graag te willen ‘verbinden’ en ‘omzien naar elkaar’. (Inspirerend!)

Stop er gewoon mee. Of practice what you preach en zorg tenminste voor wederhoor en onderbouwing van je lasterlijke beweringen. Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Rancune en haat, altijd lastig

En ja, we geven toe: het moet heel lastig zijn om wel allemaal normen en waarden te willen nastreven en tegelijkertijd zoveel haat en rancune te bezitten dat je die fatsoenlijke normen en waarden het liefst overboord zou willen zetten. Dat klopt. Wij raden iedereen bij KRONCRV dan ook van harte aan gewoon een eigen, commerciële, niet-gesubsidieerde website te beginnen. Kun je wél gewoon zeggen wat je wilt zonder gezichtsverlies te lijden. (Denken we een beetje om de toon?)

(Wilt u ook meer ongesubsidieerd TPO en minder, minder, minder rancuneuze haat via oudmediale omroepen die zeggen christelijk en betrokken de verbinding te willen zoeken? Doneer dan vandaag nog aan TPO!)

 

 

Deze Jan Postma, via deze ‘journalistiek’ van NPO-KRONCRV op de Staatsradio 1.

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.