TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 29) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Racismedebat, terug naar tijd van Janmaat met NPO en heel veel gniffelen om racisme

RACISMEDEBAT, advertentiebellen, complimenten, J. P. Geelen, fatsoenspolitie, ombudsman, kleine kruideniersgeest, gniffelen, geen excuses, zielig, treurig, sneu, uitkotsen, racisme, Ashley Shackleford, wit racisme, blanke mensen van nature racistisch, soort van Godwin, uit de hand gelopen debat, dood debat, stickers plakken, gewapenderhand, black guy, Samuel L. Jackson, alleen nog maar racisme, racisme, racisme, racisme, racisme, racisme, racisme, racisme, racisme, Trump, neo-nazi’s, zwarte agent, Black Lives Matter, freedom of speech, recht van demonstreren, mediaraming, NPO, terug naar de tijd van Janmaat, extreemrechts, EenVandaag, Radio 1, Kafka, extreemlinks, krakerscollectief, aanslag op Turks theehuis, een verleden vol rechts geweld, NVU, 1982 all over again, Patrick Lodiers, AFA Amsterdam, geweld tegen fascisme is okee, fascisme, white supremacy and the KKK, bewieroking van Antifa, oprukkend fascisme, biased media, adverteerdersbellen met ProPublica, anti-Trump onderzoek, documenting hate, hatecrimes, PayPal, extremistische websites, Jihadwatch.org, en dit allemaal met klopkap, GNIFFELEN!

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.