TPOok!

 
avatar
   
Opinie

NPO legt met alle gemak verband tussen FvD en ‘rechtse clubs als Erkenbrand’

LOL: extreem-linkse 'onderzoeker' van Kafka Jaap van Beek als neutrale deskundige gebruiken

Tags: ,

 

“Maar in Amerika voelen bijvoorbeeld neo-nazi’s zich juist gesteund door het presidentschap van Trump en in Nederland zien we dat rechtse clubs als Erkenbrand zich uitspreken voor Forum voor Democratie. Er lijkt een overeenkomst tussen de ruimte die extreme clubs innemen in de publieke ruimte en de vertegenwoordiging die ze voelen in het politieke landschap.”

 

Aldus de door u betaalde neutrale en onafhankelijke NPO, via Staatsradio NPO 1 (tevens terugluisterlink). Alwaar men dacht lekker objectief en neutraal bezig te zijn door ‘onderzoeker van extreem-rechts’ Jaap van Beek als deskundige in te schakelen. Jaap van Beek werkt voor de extreem-linkse, antifascistische ‘onderzoeksgroep’ Kafka, een enorm onafhankelijke en zeer objectieve maar immer betrouwbare organisatie natuurlijk.

NPO: ‘En dan nu een historisch overzicht Extreem-Rechts in Nederland’. (LOL)

Hans Janmaat

Uiteraard inclusief quotes van Hans Janmaat, want in links medialand is dat nog altijd De Grote Nederlandse Neo-Nazi, aldus ook de beslist niet bevooroordeelde zeer objectieve NPO-presentatrice die doodleuk zegt dat we ‘dit soort geluiden tegenwoordig ook weer steeds vaker horen’.

En inclusief een uitleg van ‘extreem-rechtse netwerken in Nederland die met geweld hun doel willen bereiken’, waar Jaap van Beek hele goede voorbeelden van heeft zoals één extremist met een verboden wapen op zak. Het zijn er dan wel slechts ‘enkele tientallen in Nederland’, maar die zijn HEUL gevaarlijk, allemaal, aldus de onafhankelijke en zeer objectieve ‘onderzoeker’ Jaap van Beek, van het extreem-linkse Kafka, die ook weet te vertellen dat het sinds de Geert Wilders-hashtag ‘kom in verzet’ steeds erger is geworden in Nederland. Waarvan hij ook heel veel voorbeelden heeft.

Linkse reflexen

Linkse journalisten in Nederland: ze herkennen zo makkelijk hun reflexen. Het is alleen zo jammer dat ze geweld nooit als geweld willen zien als dat geweld afkomstig is van links, zeg maar een beetje afkomstig uit de vriendenclub van Jaap van Beek, waar dan wél heel erg veel voorbeelden van zijn te vinden in de Nederlandse geschiedenis (zie onderaan dit artikel).

Maar wanneer horen we eens een keer het ‘historisch overzicht Extreem-Links in Nederland’ bij de NPO? Wanneer horen we eens een keer ‘experts’ die onderzoek doen naar radicale islam in Nederland en waarschuwen voor de islamitische extremisten in Nederland?
Waar blijft precies de discussie over ‘de opmars van islamitische terreur’ als er wéér een islamist een aanslag heeft gepleegd?
Het aantal islamitische aanslagen is inmiddels ontelbaar, het aantal aanslagen door ‘extreem-rechts’ staat op twee, als je Breivik er bij telt.

Islam: vrede en tolerantie

Maarja, bij islamitische aanslagen mag het ineens niet over islamitisch gevaar gaan, want dan moeten we juist de verbinding en dialoog benadrukken, en moeten we vergeving tonen, onze ‘verloren zonen in de armen sluiten’, begripvol zijn en beseffen dat het eigenlijk allemaal onze eigen schuld is, aldus de NPO.

Het blijft vreemd: een blanke extreem-rechtse terrorist is een groot gevaar, moet worden bestreden en daarmee moet absoluut geen enkele dialoog of verbindingen worden gezocht, maar een extremistische moslim, die is liefde, vrede en tolerantie, dan ligt het aan te weinig stageplaatsen en is er helemaal geen gevaar groter dan het vallen van een keukentrapje.

Islamtische en linkse terroristen zijn de verloren zonen die altijd weer recht op vergeving en naastenliefde hebben, blanke extreem-rechtse terroristen moeten hoe dan ook zo snel mogelijk kapot, want fuck naastenliefde en vergeving. Aldus de NPO.

Trump, Baudet, Hitler, Satan

En, uiteraard, is elke extreem-rechtse aanslag tot nu toe (alle twee) natuurlijk de schuld van Trump. Duuuuh! Trump is De Satan! En van Thierry Baudet natuurlijk, want die heeft iets over ‘homeopathische verdunning’ gezegd, en dat zijn ‘biologisch racistische theorieën’ (lol), dus dan is het wel zo lekker om hem ook nog even te framen in het rijtje David Duke, KKK, Neo-Nazi, Baudet. Bij Fortuyn ging dat ook altijd zo gemakkelijk, dat moet bij Baudet dus ook kunnen, aldus de NPO.

De uitspraken van Thierry Baudet zijn zorgwekkende uitspraken mensen! De vrijwel dagelijkse uitspraken van islamitische haatpredikers in binnen- en buitenland daarentegen zijn ‘dialoog en verbinding’. Daarvoor moet je Imagine spelen op de piano. Charlottesville, dat is ‘een stad van haat’. Molenbeek daarentegen, dat is een ‘sociale stad met kansen en gelijkheid’. Aldus de NPO.

Links fascisme

Het moge duidelijk zijn: het linkse fascisme is weer helemaal terug bij de door belastinggeld gesubsidieerde NPO. Had Hans Janmaat nog geleefd dan waren we zo weer terug in 1988. Het wachten is nu op een hotel in Kedichem dat in de fik wordt gestoken.

Is er trouwens al een extra parkeerplaats vrijgemaakt op het Mediapark?

 

 

Secretaresse Mevr. W. Schuurman, van het Centrum Partij Tweede Kamer Janmaat, is herstellende van de gevolgen van het ongeval die ze opliep bij de rellen in Kedichem. Mevr. Schuurman moest na de rellen een been missen. Woensdag kwam zij weer een kijkje nemen op het secretariaat van de partij./Secretaresse Mevr. W. Schuurman, van het Centrum Partij Tweede Kamer Janmaat, is herstellende van het ongeval wat zijn opliep bij de rellen in Kedichem. Mevr. Schuurman moest na de rellen een been missen. Woensdag kwam zij weer een kijkje namen op het secretariaat van de partij (ANP). (Bij ‘de rellen in Kedichem’ werd door extreem-linkse demonstranten brand gesticht in het hotel waar Hans Janmaat en zijn vrouw zich op dat moment bevonden, red.)

 

Miljoenenbrand bij zelfbedieningsgroothandel Makro in Duivendrecht. De grote uitslaande brand heeft bijna het hele bedrijf verwoest. De enorme rook-ontwikkeling speelde de 50 brandweerlieden parten. De brand brak uit na een bomexplosie die opgeeist werd door de Revolutionaire Anti-Racistische Actie (RARA). In de publiciteit wordt de indruk gewekt dat SHV de toorn van de anti-apartheidsactivisten over zich heeft afgeroepen door de vestigingen van de Makro in Zuid-Afrika, ondanks de economische boycot, gewoon door te laten draaien (ANP).

 

Miljoenenschade bij de Makro-vestiging in Duiven. Het is zondag 25 jaar geleden dat de Revolutionaire Anti-Racistische Actie (RaRa) de Makro in Duiven in de brand stak (ANP).

 

Totaal uitgebrande Makro-vestiging in het Limburgse Nuth. De schade loopt in de miljoenen. De brand is een gevolg van een bomaanslag die is opgeeist door RARA, Revolutionaire Anti-Racistische Actie. De eigenaar van Makro, de Steenkolen Handelsvereniging (SHV) van Paul Fentener van Vlissingen, is actief in Zuid-Afrika. De RARA – fel tegen het apartheidsregime – eist dat SHV zich daar terugtrekt. Na 5 aanslagen op vestigingen van de Makro, zwicht de SHV voor het terrorisme van RARA en trekt zich uiteindelijk terug uit Zuid-Afrika (ANP).

 

Een Shell-pompstation aan de Thorbeckeweg in Zaandam is vrijdagochtend volledig uitgebrand. De politie van Zaanstad vermoedt dat de brand is aangestoken. Rara is verdachte (ANP).

 

Sympathisanten van de tot 5 jaar veroordeelde RaRa-verdachte Rene Roemersma gooien woensdag na de uitspraak in de buurt van het Paleis van Justitie met stenen (ANP).

 

Laat in de middag wordt de schade nogmaals opgenomen in het ministerie van Binnenlandse zaken aan de Schedeldoekshaven. Woensdagochtend vroeg ontplofte er een bom. De bomaanslag werd geclaimd door de anti-racistische achtiegroep RARA (ANP).

 

Staatssecretaris Aad Kosto houdt zijn kat in de armen, nadat hij het diertje levend heeft teruggevonden. Een bom, die woensdagochtend vroeg ontplofte, vernielde het huis van de staatssecretaris van Justitie in het Noordhollandse plaatsje Grootschermer. De Rara werd van deze bomaanslag verdacht (ANP).

 

De ravage na de bomaanslag op 1 juli j.l. in het gebouw van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is nog niet opgeruimd omdat de technische recherche dagenlang werk heeft gehad bij het sporenonderzoek. De aanslag werd, zoals bekend, opgeeist door de actiegroep RARA (ANP).

 

Rote Armee Fraktion (RAF). De schietpartij in Amsterdam-Osdorp. Agenten houden gewapend met karabijn de wacht bij de plaats waar een collega van hen even tevoren gewond raakte, de bloedsporen zijn duidelijk te zien. Pieter Calandlaan hoek Dom (ANP).

 

De rechtbank in Utrecht heeft vanochtend de 25-jarige Westduitser Knut Folkerts veroordeeld tot een gevangenisstraf van 20 jaar wegens moord en poging tot moord op twee leden van de Utrechtse politie. Foto: Na afloop van de rechtszitting wordt Knut Folkerts weer per gepantserde auto naar zijn gevangenis terug gebracht (ANP).

 

De kaping van de Luftansa Boeing 737 ‘ Landschut’ blijkt verband te houden met de ontvoering van de Westduitse industrieel Hanns Martin Schleyer. Schleyer afgebeeld met de datum 13-10-77. De tekst naast hem luidt Commando Siegfried Hausner, commando Martyr Halimah./ De kaping van de Luftansa Boeing 737 ‘ Landschut’ blijkt verband te houden met de ontvoering van de Westduitse industrieel Hanns Martin Schleyer. Schleyer afgebeeld met de datum 13-10-77. De tekst naast hem luidt Commando Siegfried Hausner, commando Martyr Halimah (ANP).

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.