Media & TV

BNN-presentator Tim Hofman kaakbreuk geslagen door Quote 500-lid

14-08-2017 21:44

Tim Hofman heeft een gebroken kaak overgehouden aan zijn ruzie met huisjesmelker Ton Hendriks. Die gaf Hofman een klap toen hij voor zijn programma #BOOS het kantoor van de Nijmeegse huisbaas bezocht. Op Instagram laat de presentator weten dat hij zes weken door een rietje moet eten.

Tim vertelt zijn volgers dat het wel grappig lijkt om door een rietje te moeten eten, maar dat het nog een heel gedoe is. “Ik kan je vertellen dat ik al drie uur een kroket naar binnen probeer te zuigen en dat dat echt gaat vervelen”, schrijft hij.

Verder laat de BNN’er weten dat de rest van het team het ook goed maakt. Over wat er precies is voorgevallen in het kantoor van Hendriks zwijgt hij. De huisbaas liet eerder aan Quote weten dat hij Tim een klap gaf omdat de presentator hem wilde slaan. Hendriks zei ook aangifte te zullen doen.

Of BNN stappen tegen de huisjesmelker onderneemt is nog onduidelijk. Op Twitter liet voorzitter Zakaria Taouss weten dat de omroep de zaak onderzoekt en pas als echt duidelijk is wat er is voorgevallen besluit wat de vervolgstappen zijn.

goed, we gingen #BOOS maken en nu is naast wat kleine dingen vooral m’n kaak in twee stukken geslagen en gebroken en moet ik dus zes weken door een rietje eten. je denkt in principe als je het zo leest van ja geinig ik wil dat ook!!! maar ik kan je vertellen dat ik al drie uur een kroket naar binnen probeer te zuigen en dat dat echt gaat vervelen. hoe dan ook, later meer info over wat er nou precies waar met wie gebeurde en voor nu: breng vloeibare kroket. thx pik. ❤ ps. of ik namens het team wil zeggen dat zij ook ok zijn. ik zal het overwegen, maar eerst m’n geleende iPhone-snoer terug. ik weet dat jullie dit lezen, klootzakke.

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos) op

Lees ook

Tim Hofman en cameraman tijdens opname aangevallen door Quote 500-lid