TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Joop.nl (VARA/NPO) erkent eigen falen en aanzetten tot haat

Wat een dappere en krachtige mevrouw

Tags:

 

“Het vrije internet bleek naast een onuitputtelijke bron van porno, ideeën en innovatie, ook een plek waar mensen durfden te zeggen wat ze echt dachten in de donkerste krochten van hun brein waar het geweten geen bereik heeft. Die ‘verfrissende eerlijkheid’ ging altijd ten koste van anderen, niet toevallig minderheden of gemarginaliseerden in de samenleving, maar bleek daarom niet minder populair.”

 

Inderdaad, sinds Joop.nl werd het extreem-linkse gedeelte van de samenleving pas écht wakker en werd de samenleving op het vrije internet overstelpt met haat uit de donkerste krochten van breinen, waar het geweten geen bereik heeft. Keer op keer op keer op keer werden mensen aan de digitale schandpaal genageld, meestal de verkeerden, keer op keer op keer op keer werd haat aangezwengeld tegen andersdenkende minderheden en vanwege hun mening gemarginaliseerden in de samenleving, vaak door manipulatie en propaganda.

Joop.nl heeft volkomen gelijk: de online VARA is vooral ten koste gegaan van anderen, maar bleek daarom niet minder populair. Dapper dat Joop.nl dit nu eindelijk ook zelf onder ogen durft te komen en niet, zoals je vaak ziet, blijft hangen in vooral het beschuldigen van de ander maar doen alsof het in je eigen parochie allemaal fantastisch is (een ‘JP Geelentje’ doen).

En het wás al zo erg voordat Joop.nl bestond.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.