TPOok!

 
Media & TV

Welkom Volkskrant-lezer! Had u onze podcast al beluisterd?

Roderick Veelo, misschien wel de beste podcaster van Nederland

Hoi Volkskrant-lezers (zie foto)! Welkom op het internet en onze treiterobsessieschreeuwsite. We vinden het leuk dat u nu eindelijk ook eens online bent gekomen. En we helpen u graag een handje op weg op dat ‘internet’.

Internet is minder moeilijk en gemeen dan couranten soms voorspiegelen. In wezen is er op internet plek voor iedereen, en het is heul niet moeilijk. Zo staan er in elke tekst roodgekleurde woorden. Dat zijn zogenaamde hyperlinks, die linken naar andere sites. Bronnen bijvoorbeeld. Hier een voorbeeldje: klik maar eens op deze link.

Podcasts

Nou, en dan heb je tegenwoordig dus ook zogenaamde ‘podcasts’. Dat zijn een soort van Radio Oranje-uitzendingen, alleen dan niet op de radio maar internet. Klinkt moeilijk, is het niet. Gewoon op klikken en ergens een playknop vinden om op door te klikken en je kunt luisteren. Zo vaak als u maar wilt! Dus u hoeft niet te wachten op het moment dat de makers vinden dat u mag luisteren, nee, u kunt 24/7/365 luisteren wanneer u dat wilt. Want u bent de baas, niet de media. Zonder hinderlijke reclames, zonder dat u er ook maar een cent (belasting)geld voor hoeft te betalen.

Misschien wel de beste podcastmaker van Nederland is Roderick Veelo. Zijn podcasts zijn zó leuk dat ze die saaie, geestdodende bejaarde comashit van de Volkskrant-podcast doen verbleken. En dan hebben we het nog niet eens over Bertje Brussen gehad, eigenlijk een beetje de Trouw-relneger van TPO in wittemanskostuum. Kapotgrappig!

Click play

Nouja, goed, we hebben hieronder alvast wat leuke podcasts geplakt dus u hoeft alleen nog maar op ‘play’ te klikken en te genieten.

U komt er zo verder wel uit? Zo niet, dan horen we het graag. Uw dank kunt u omzetten in klinkende munt. Voor klachten kunt u terecht bij onze onafhankelijk Ombudsman (M/V), maar u kunt natuurlijk ook aangifte doen bij uw plaatselijke politie.

 


   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.