TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPO, misschien wel het meest genoemde platform in geobsedeerde Nederlandse oude media (2)

Haatkrant Volkskrant is wéér aan het adverteerdersbellen, schakelt fatsoenspolitie in

Tags:

 

 

“waardoor een ander geluid opkwam: de schreeuw. Hij klinkt inmiddels door het hele medialandschap. Een van de meest recente voorbeelden is Roderick Veelo. Jarenlang was hij een tamelijk onopvallende, wat kleurloze presentator bij RTL. Nu werkt hij ook voor schreeuwsite The Post Online (TPO), grootgrutter in opgewonden standjes. Het hoorbare genoegen waarmee Veelo gniffelend toehoorde hoe zijn collega Bert Brussen Trouw-redacteur Seada Nourhussen betitelde als ‘die negerin van Trouw’, spreekt boekdelen. Op z’n minst een geval van dwangmatige treiterneurose.

#Ophef en grofheid zijn ook hier het verdienmodel. TPO vent de kritiek van ‘geobsedeerde Nederlandse oude media’ gretig uit op de eigen site. Leve het eigen gelijkje: ‘TPO zegt gewoon waar het op staat, zonder slap gelul met Ombudsmannen (M/V), verplichte telefonische interviewtjes met ‘experts’ van de UvA die antropologie of sociologie hebben gestudeerd, hypocriet gedoe met initialen van misdadigers waarvan iedereen de naam al kent of poepsaaie foto’s die bewerkt zijn omdat anders misschien wel iemand wordt gekwetst.’ Laat het RTL Z ook even lezen.”

 

En wéér bent u blij bij TPO te horen. Want bij TPO hebben we bijvoorbeeld geen Jean Pierre Geelen (77), een gefrustreerde ex-televisierecensent (lol) die in de zomermaanden de komkommerpagina’s van Volkskrant mag vullen met hatelijke rancuneuze linkse domineestaal over al dat nare onfatsoen van ‘rechts’, want dat moeten we niet willen met z’n allen anno 1973.

Bij TPO hebben we, inderdaad, schijt aan niet bestaande regeltjes over ‘fatsoen’ en verzetten we ons tegen de fatsoenspolitie. Want het zijn niet de boze linkse columnisten in oud mediale ondergangscouranten die bepalen wat er mag worden gezegd, hoe dat mag worden gezegd of wanneer dat wordt gezegd. Dat bepalen wij gewoon zelf, dat bepaalt u.

Maar omdat linkse klootzakken van het kaliber Geelen, de Volkerts van de burgermoraal, er steeds maar weer op uit zijn om iedereen die niet in de juiste pas loopt ten gronde te richten (onderdrukking: het beproefde linkse concept) zijn wij meer en meer afhankelijk van uw financiële steun. Terecht overigens. We zijn geen gesubsidieerde NPO. Of Volkskrant, waar het deugen en verbinden als waarheid wordt verkocht maar waar de moraal van haat, rancune en onderdrukking via de columnisten in het gezicht van de lezer uiteen spat.

Hypocrisie als verdienmodel: alleen bij oude media kun je daar trots op zijn.

Vergeet niet: Volkskrant was die betrokken krant voor Goed Volk waar ze met een manifest probeerden om het vrije woord van Geenstijl te censureren door adverteerders te stalken. Die ‘vrijheid’ dus. Echte ‘persvrijheid’ en ‘hoeders van democratie’.

Daarom hebben wij een mooi voorstel: u zegt vandaag uw Volkskrant-abonnement op en het geld dat u daarmee bespaart doneert u aan TPO. Zo maakt u minder, minder, minder linkse lasterlijke columnisten met het vocabulaire uit 1973 mogelijk en meer, meer, meer de totale vrijheid van TPO.

Zonder fatsoenspolitie, zonder vingerwapperaars, zonder laffe adverteerdersbellers, zonder haatmanifesten, zonder politieke correctheid, zonder te vertellen wat u moet denken.

Want vrijheid. Uw vrijheid.

 

Lees ook: TPO, misschien wel het meest genoemde platform in geobsedeerde Nederlandse oude media.

 

 

Foto: een TPO-lezeres laat haar nieuwe Jan Roos-petje zien.

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.