TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Doneren aan TPO doe je zo!

Wij danken u, duizendmaal, nederig op onze knieën

Artikel na afbeeldingen.

  

Kijk: een donateur die geheel belangeloos 1000 euro aan TPO doneert! Met dat geld betalen wij top-auteurs als Sietske Bergsma, of Elma Verhey, of Alan Turgutoglu, of gewoon de rest van de redactie. Met dat geld kunnen wij van tijd tot tijd wat besteden aan leuke journalistieke projecten (als u ideeën heeft: we horen het graag!) en bouwen we aan een appeltje voor de toekomstige dorst als de crisis weer uitbreekt en de advertentie-inkomsten tegenvallen.

We zijn immers geen publieke omroep, we moeten het helemaal zelf rooien (wij wél). Dat gaat prima, maar om nou te zeggen dat we net als NRC 300.000 euro bonus kunnen overmaken naar de hoofdredacteur of met de hele redactie twee weken naar een tropisch eiland kunnen, nee.

Vrijheid en waarheid

Geeft niet! Wij doen het met liefde. Vanaf de zolderkamer of vanuit de kroeg, en we hebben al lang geleden geleerd te leven van de wind als het moet. Omdat we nou eenmaal graag dingen doen die ons vrijheid en tevredenheid verschaffen, ook al betekent dat soms onzekerheid.

We maken TPO voor dat waar we in geloven: vrijheid en waarheid.

Donateurs die zomaar even 1000 euro overmaken, zijn zeldzaam. Logisch, je moet het wel kunnen missen. Toch zijn er nog verrassend veel mensen die enkele honderden euro’s overmaken. En veel vijftigjes, vijfentwintigjes en tientjes, lang niet altijd betaald door mensen die veel kunnen missen, desondanks hebben ze het er voor over.

In één woord: fantastisch!

Standbeeld

Oneindige dank en hulde, voor elke donateur, ook de donateurs die af en toe een euro of vijf euro doneren. Elke euro is er één. De beste beloning voor ons is niet het geld an sich, de beste beloning is de wetenschap dat in Nederland zoveel mensen leven die net zo in ons geloven als wij in onszelf, en net als wij vinden dat een geluid als TPO noodzakelijk is en noodzakelijk blijft.

Voor elke euro die wordt gedoneerd geldt kortom: een betere bevestiging dat wat wij doen wij dat ook goed doen bestaat er niet.

Standbeeld voor alle donateurs!

 

Foto: de redactie van ShePostsOnline aan het werk.

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.