TPOok!

 
Media & TV

Bonusquote – Hanneke Groenteman popt XTC als ze Netflixt

Maakt het makkelijker om de series te begrijpen, ofzo

Doorzakken bij de Jamin kan niet meer, maar XTC slikken als smarties lukt oma Groenteman (109) nog prima, vertelt ze in mediavakblad Story:

Wanneer ik het met vrienden in huiselijke kring gebruik, kijken we meestal series op Netflix, en daar zit ik dan helemaal in. Dan begrijp ik elke verhaallijn, doorzie ik alles en ben ik heel meelevend… Ik hou er gewoon van. Dat steek ik niet onder stoelen of banken. Xtc is verrukkelijk!

Nou! Helemaal vitaal, en vervang XTC maar eens voor jodekoeken, en waarom ook niet, en dan heb je een heel ander verhaal. Ook dat nog. Pro-tip voor Hanneke, de volgende keer dat ze hard gaat: Narcos. Hele mooie verhaallijnen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.