TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 25) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Trouw-negerin woest op racist Roderick Veelo, open riool Twitter, Bart Nijman vs. Teun Gautier, geen Wierd Duk

WIERD DUK, links, links twitter, rode pillen, de katten van Geert Wilders, Eva Jinek, NPO, lichte onderwerpen, belastinggeld, diepgravend verbinden, Haro Kraak, Seada Nourhussen, Trouw-columniste, LOL-tweets, Trouw-negerin, journalistiek, rechts colabo, rechts complot, sugarcoaten van PVV, absurde propaganda van publieksgeld, Trouw, Wilders een fatsoenlijk mens met terechte zorgen, ophef, woede, retweets, Prem Radhakishun, negerin, woman of colour, slachtofferschap, racist, RODERICK VEELO RACIST!, Quinsy Gario, borderliner, hulp zoeken, open riool, schizofrenie, full time twitter warriors, echoput, adverteerdersbeller, haatzaaien, Geenstijl-haat, mensen lastigvallen, SJW-dreiging, serieus probleem, schaduwrechtstaat, mensen beschadigen, totalitair autoritair links, muilkorven, censureren, onderdrukken, Bart Nijman, Teun Gautier, Café Weltschmerz, Geenstijl, gutmensch, Veronica, hashtags, D66, GroenLinks, realisme, REDPers, nuance, Wierd Duk?, WIERD DUK? 

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.