TPOok!

 
Media & TV

U zond in: de geestelijke wanorde bij TPO

'Redactie van TPO komt niet boven het niveau van een plaatselijk reklameblaadje uit'

Tags:

 

“Hallo,

Nog niet eens zo lang geleden stuurde ik jullie een email waarin ik stelde dat het eigenlijk ongepast is dat jullie iemand dwingen om een facebook account te hebben als hij ooit bij jullie inloggen wil; jullie geargumenteer om persoonlijke vrijheid en rechten staat daar diametraal tegenover.

Ik kreeg van iemand van jullie, die te weinig guts had om zijn naam onder zijn mails te zetten maar zich liever in de anonymiteit van TPO verbergt, een antwoord dat uitblonk door onbenullige arrogantie, en wel in dergelijk grote mate dat ik het zeer wel kan begrijpen dat hij anoniem wilde blijven. Of misschien was hij een kantoorknulletje met hevige zelfoverschatting dat graag nog wat oefenen wilde om te proberen, uit de donkerste schaduwhoek van jullie organisatie in het licht te komen, waar hij dan wél geoorloofd is zijn naam onder iets te zetten.

Maar toch, omdat ik een onverwoestbare optimist ben, even nog een opmerking over de geestelijke wanorde bij jullie:

In deze kop: Straalbezopen doodslagplegende automobilist (V, 48) veroorzaakt gruwelijk leed in België” “staat “automobilist (V,” en iets verder in de tekst staat “zwaar beschonken Belgische” in plaats van “zwaar beschonken Belgiër (V)”. Dit gebrek aan consequentie, opgeteld bij het gebral van de eerdere communicatie, roept bij mij de vraag op, óf en dan in hoeverre de redactie van TPO boven het niveau van een plaatselijk reklameblaadje uitkomt.

Gelukkig voor jullie hebben jullie goede kommentatoren die het lezen zeer wél waard zijn..

Met vriendelijke groeten,

Naam bij redactie bekend.”

 

We hebben werkelijk geen flauw idee waarover dit gaat maar: GOEDE INZENDING PIK! LEKKER KORT OOK!

Blijf vooral inzenden mensen!

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.