TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

NPO gaat weer fantastische programma’s maken van uw belastinggeld

Met BN'ers die op reis gaan, onder andere, en verder veel BN'ers die dingen doen met BN'ers

Tags:

U boft toch maar weer met die NPO die van uw belastinggeld verdiepende, verbindende, leerzame, kwalitatieve, diepgravende en journalistieke programma’s maakt. Landen zonder NPO moeten het doen met plat entertainment en fake news, maar in Nederland kijken de programmamakers tenminste verder dan slap entertainment en gemakkelijke reisprogramma’s met celebrity’s die veel kijkcijfers opleveren.

Leest u onderstaande ANP’tjes maar eens die vandaag al binnenkwamen en bedenk dan dat de rest van het komende NPO-seizoen nog moet worden gepresenteerd.

Burgers, ook aankomende televisieseizoen weer van harte gefeliciteerd met uw eigenste NPO. En alvast veel plezier met deze nu al onuitputtelijke parade BN’ers en unieke talenten!

 

“Twaalf bekende Nederlanders gaan dit najaar met elkaar de strijd aan in het nieuwe NPO 3-programma The Big Escape. Ze proberen in wisselende teams als eerste te ontsnappen uit een escape room. De show wordt gepresenteerd door Lauren Verster, zo kondigde AVROTROS maandag aan.

“Meespelen met The Big Escape bleek behoorlijk hardcore”, aldus Lauren. “Sommige spelers werden na een paar dagen echt een beetje koekoek. Dat vond ik ook niet zo gek want je speelt de héle dag een spel. Dan zit je net lekker rustig aan de lunch, blijk je je onverwacht toch middenin een escape room te bevinden en moet je, door verbanden te leggen, rekenen, weetjes, puzzelen en samenwerken, toch weer alles geven om de ruimte uit te komen.”

Bij The Big Escape wordt geen gebruik gemaakt van bestaande escape rooms, maar worden verschillende locaties in Nederland gebruikt. Elke aflevering worden meerdere escapes gespeeld en moet één BN’er het spel verlaten. Welke bekenden meedoen aan The Big Escape wordt binnenkort bekendgemaakt.

Het programma is op 6 september voor het eerst te zien.”

“Het programma Hier zijn de Van Rossems krijgt een vervolg. Maarten, Sis en Vincent van Rossum bezoeken in de aanstaande derde reeks opnieuw een zestal steden. Dat heeft de NTR maandag bekendgemaakt.

Maarten en zijn broer Vincent en zus Sis laten elkaar weer plekken zien die de anderen nog niet zo goed kennen en vertellen elkaar de verhalen die daarbij horen. Ze doen dat elk vanuit hun eigen vakgebied.

In het derde seizoen bezoekt het trio Delft, Münster, Middelburg, Franeker, Leuven en Enschede.”

“Maxim Hartman en Ryanne van Dorst vormen een van de koppels in het nieuwe BNN-programma Risky Rivers. Daarin gaan bekende Nederlanders het water met elkaar op in verschillende omstandigheden, zo meldt de omroep maandag.

De andere koppels bestaan uit Waldemar Torenstra en Martijn Fischer, Yuri van Gelder en Christina Curry en Evgeniy Levchenko en Inge de Bruijn.

Risky Rivers, een tegenhanger van de eerdere BNN-serie De gevaarlijkste wegen van de wereld, verschijnt op 4 september voor het eerst op televisie. Hartman en Van Dorst zijn de eerste kandidaten. Zij worden gedropt op de rivier Marsyangdi in het Himalaya-gebergte.”

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.