TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 23) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Terugkeerjihadisten, offerfeestschoolfoto, neo-marxistische manipulatie, glibberig christelijk Trouw

Deze week, bijna in goede volgorde: Syriëgangers, terugkeerjihadisten, verloren zonen, christelijk, individuele trajecten, rooibosthee, deradicalisering, ISIS, kalifaat, de andere wang, Edwin Bakker, NSB’ers, Oostfront, ideologie, haatprediken, instituut Clingendael, offerfeestschoolfoto, schadevergoeding, juridisering onderwijs, Jordan Peterson, neo-marxisme, indoctrinatie, manipulatie, social justice warriors, UvA, marxistisch bolwerk, linkse onderdrukking, diversity officer, gelijk afdwingen, gelijkheid afdwingen, vrouwenstudies, genderstudies, sociologie, antropologie, Engelse literatuur, sociale wetenschappen, afschaffen, corrupt, diversiteit, slavernijverleden, genderdinges, non-wetenschap, sensitivity readers, 1984, nieuwspraak, archiefherziening, roependen in de woestijn, Trouw, columnisten, glibberig christelijk, slachtoffers, Heere Heeresma, Ten Hoven, laffe feelgoodshit, Sylvain Ephimenco, Joshua Livestro.

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]stonline.nlBitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.