TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 21) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Formatie, Trump-haat, achterlijke millennials, Jeremy Corbyn, Glastonbury, bekrompen burgerlijk links

Deze week: Catchy rythm, de ingezonden reacties, Freek de Jonge, nagels lakken voor Freek, premier Baudet, Henk Kamp, integratie, bedreiging voor samenleving als geheel, VVD, rechts conservatief, Wilders-light, Gerrit Zalm, Gert Jan Segers, Alexander Pechtold, ChristenUnie, oppositie, GroenLinks, progressief, Johnny Depp, Trump, bedreigen, Michael Savage, Trump-haat, Lara Trump, out of control, Hollywood-acteurs, not cute anymore, democraten, komieken, woede, frustratie, Trump-tapes, Comey, Rusland, MSNBC, Washington Post, kwaliteitsjournalistiek, linkse zieke obsessie, subjectiviteit, burgerlijke bekrompen bourgeoisie, liberals, kosmopolieten, kleinburgerlijk links, linkse verkrampte agressie, rancune, gekrenkte narcisten, Trump-muur, solar wall, Jeremy Corbyn, Glastonbury, Godwin, blanke millennials, tweede culturele revolutie, Mao, doodeng, popfestivals, babyboomers, baard-moeilijke bril-open overhemd, antisemitisme, schuld van de rijken, achterlijke millennialmentaliteit, Goebbels, massapsychose, politicus als popster, verafgoding, propaganda, Job Cohen (PvdA), Pinkpop 2010, George W. Bush-LOL, Tijs van den Brink (EO), islam, moslims, ramadan, interview-AD, islamofobie, ophef, moralisme, deugend Nederland, anti-islam, Twitter, FOEI!, Twitter-cabaret, popcorn, kostelijk!

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.