TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Salon.com, Amerikaanse De Correspondent, zelfcensureert zelfingenomen rancuneartikel

Over Amerikaan Otto Warmbier, nu dood, na in Noord-Korea te zijn gemarteld

Tags: ,

Ja, dat was leuk natuurlijk voor de zelfingenomen ‘fatsoenlijke’ linkse moralistenmedia: een student die met zijn domme harses een vlag jat in Noord-Korea en daarvoor wordt gepakt. Zouden ze zelf nooit doen, die D66’ers van de VS. Dus lachen, gieren, brullen over dat domme klootjesvolk, want hahaha, Noord-Korea, domme jongen, domme dingen, hihihihahahahohoho, wie gaat er dan ook dingen doen buiten zijn ivoren toren, dan vraag je er natuurlijk om, soweiso toch een sneue corpsbal, vast een foute rechtse macho, snel, kots hem onder!

Tot Otto Warmbier, de ‘domme’ student in kwestie, blijkt te zijn doodgemarteld door het Noord-Koreaanse regime. Dan is het ineens niet zo grappig meer. Oepsie! Sorry! Bedoelden we niet zo! #ophef! Ongepast!

Snel! Zelfcensureren! Straks moeten ook wij nog verantwoording afleggen met ons hypocriete immer moralistische rancunesmoelwerk. Alleen ánderen moeten morele verantwoording afleggen aan ons, niet omgekeerd.

Yeah right: te laat. Internet vergeet niets. Nooit.

‘Liberals’: Latijn voor ‘hypocrisie’.

 

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.