TPOok!

 
avatar
   
Opinie

U zond in: ‘Jullie dragen bij aan haat’

Want feiten, dat is altijd haat, allemaal

 

“Beste TPO,

Ik heb ondervonden dat jullie een artikel over de zaak van Savannah Dekker online hebben gezet, maar er is geen enkele relevantie in het vermelden van deze informatie over de wijk waaruit de verdachte woont. Het schept enkel een nog meer bekropte samenleving en zorgt voor onterechte ‘haat’ richting multiculturele wijken. Op deze manier dragen jullie een klein, misschien wel groot steentje bij aan de haat die er op dit moment heerst. Jullie artikel is namelijk verspreid over Social Media en ik begrijp dat jullie enkel een nieuws medium zijn dat probeert zoveel mogelijk mensen te laten klikken zodat jullie ook geld verdienen. Echter, vind ik dit niet de manier om dat te doen. Het is niet integer tegenover de multiculturele samenleving en het zorgt voor een minder sterke Nederlandse band.

Hieronder de link naar het artikel.

http://regio.tpo.nl/2017/06/07/verdachte-16-betrokkenheid-dood-savannah-dekker-woont-in-meest-multiculturele-wijk-den-bosch/

Ik hoop dat u spoedig een reactie achterlaat.

Met vriendelijke groet”

 

Beste Artikel1’er,

Je hebt helemaal gelijk. We zouden als nieuwsmedium eigenlijk per direct moeten stoppen met feiten noemen. Nieuws maken kan ook best zonder feiten! De eerstvolgende keer dat iemand in een multiculturele wijk woont zeggen we dat lekker niet maar noemen we het ‘een wijk’. En als ie allochtoon is noemen we het ‘een Nederlander’. En als ie man of vrouw is gewoon ‘een mensje’. Ook leeftijden benoemen gaan we beter mee stoppen. Elk mens is gelijk.

Het nieuws komt er dan als volgt uit te zien:

 

“In een wijk van een woonplaats is donderdag een mensje overvallen. De overvallers waren ook mensjes. Signalement: huidskleur, Nederlanders. In deze wijk van deze woonplaats worden vaker mensjes overvallen door andere mensjes. De daders hebben niet zelden een huidskleur en zijn mensje als alle anderen.”

 

Terreurnieuws

Nu we het toch over het tegengaan van ‘haat’ hebben, wat kennelijk door de nieuwsmedia moet gebeuren, we gaan beter ook maar eens stoppen met terreurnieuws melden. Want terreur komt tegenwoordig uit specifieke hoek en daardoor worden mensen die in deze specifieke hoek zitten steeds meer gemarginaliseerd en gediscrimineerd. Om nog maar te zwijgen over het podium wat we dan aan terroristen bieden. Moeten we ook niet willen. Voortaan: geen nieuws over terreur meer, want als feiten voor discriminatie zorgen dan is het goed de feiten niet te noemen. Sowieso, discriminatie is VEUL erger dan opgeblazen kinderen of omvergereden en neergestoken burgers!

Wat niet weet wat niet deert! Zo is het toevallig ook nog eens een keer jatochnietdan?

Glitterregenbogeneenhoornparadijs

Ook haatverspreidend: cijfers over ziekte, criminaliteit, ongelukken, armoede, eigenlijk alles wat negatief is. Gaan we ook mee stoppen. Hoe meer positief nieuws, hoe beter een mens zich voelt, hoe meer de CBS-media kunnen jubelen over geluksindexonderzoeken en tevreden onwetende kutburgers die een enquette hebben ingevuld en zeggen dat ze zich veilig en gelukkig voelen en gevangenissen die leeg staan, hoe eerder die hele goddamnmotherfuck multiculturele genetisch sociaaldemocratische pleurismaatschappij verandert in een glitterregenbogeneenhoornparadijs met uitkeringen basisinkomen voor iedereen.

Kakkerskindjes uit het Gooi de baas van het Journaal

En dan nu tot slot een liedje dat eigenlijk het TPO-lijflied is geworden de afgelopen jaren (en uitlegt hoe wij de wereld een stukje mooier gaan maken): nepnieuws is dé oplossing voor alles! Dat wist de Novib-VARA voor kinderen onder de evenaar dus al in de jaren 80. Wilt u het geen ‘propaganda’ noemen? (Newspeak is trouwens ook de oplossing voor alles, dat wisten ze in 1984 al.)

 

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.